TSM Willmop35

Wecoline BubbleFlush

Duurzame toiletreiniging

De Wecoline BubbleFlush is ‘s werelds eerste actieve toiletreinigingssysteem dat toiletten reinigt zonder het gebruik van milieubelastende reinigingsmiddelen. Door gebruik te maken van de Wecoline BubbleFlush worden dagelijkse en periodieke reinigingsmiddelen voor in de wc-pot overbodig. Het gebruik van de Wecoline BubbleFlush bespaart jaarlijks 1,5 liter chemie per wc-pot.
taski-ultimax

Taski Ultimaxx Demonstratie

Weska nodigt u samen met Diversey uit voor de introductie van de meest moderne schrobzuigmachine voor ULTIEME hygiëne en MAXIMALE prestaties, dé Taski Ultimaxx. Met de nieuwste technologiën en een groot aantal configuraties is er altijd de perfecte machine om uw vloeren te laten shinen. De bekende TASKI kwaliteit en toegepaste wetenschappelijke inzichten geven een nieuwe dimensie aan vloerreiniging. Eenvoudig in gebruik, professionele resultaten en altijd een betrouwbare machine berekend voor zijn taak. Ontzorg uw personeel met de state of the art TASKI ULTIMAXX schrobmachine!
numatic quick steelstofzuiger

Numatic Quick Steelstofzuiger

Binnenkort verkrijgbaar, de nieuwste steelstofzuiger van Numatic. Krachtig, draadloos en stofvrij. Met een werkduur tot 120 minuten ( met 2 meegeleverde ) batterijen, innovatieve filterpods met een capaciteit van 1 liter waardoor je zonder stof te laten vrijkomen de stofzuiger kunt legen. Deze stofzuiger is dan ook super geschikt voor mensen met een allergie voor stof. Reserveer jouw stofzuiger hier

FoOom Sunscreen

Handig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Perfect voor terrassen, scholen, hotels, sportclubs & festivals. Nu is er geen excuus meer om niet zonneklaar te zijn als je buiten bent. Onze zonbescherming is zo gebruiksvriendelijk en de perfecte manier om uw medewerkers, klanten, leden en kinderen te beschermen tegen de harde zonnestralen wanneer ze buiten zijn. Ons Sunscreenstation helpt ook om mensen die buiten werken eraan te herinneren hun huid te beschermen. Geeft de perfecte hoeveelheid af voor gezichts- en lichaamstoepassing. De dispensers zijn gemakkelijk navulbaar en druppelvrij en bieden een eenvoudige en kostenefficiënte oplossing voor de lange termijn.

Lees verder
fooom-zonnebrandcreme-sunscreen

CradletoCradle met GreenCare

Producten van green care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen. Green care PROFESSIONAL biedt wereldwijd het eerste uitgebreide gamma reinigings- en onderhoudsmiddelen aan met het Cradle to CradleCM Gold-kwaliteitscertificaat! Veel certificaten op de markt behandelen slechts één aspect van een product of de productie ervan.Het Cradle to Cradle CertifiedCM-productdesign omvat een gedetailleerd evaluatiemodel voor de beoordeling van producten rekening houdend met een gezonde materiaalkeuze, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, waterbeheer en sociaal beleid.

Meer informatie

Stofzuigen op grote hoogte ?

Door een toenemende vraag naar gespecialiseerde producten voor werken op hoogte is Numatic een samenwerking aangegaan met de specialisten van SkyVac. Door middel van lichtgewicht buizen kunt u zeer nauwkeurig en gemakkelijk werken op een hoogte tot wel 12 meter. Een groot assortiment accessoires maken het gemak compleet. Zo kunt u bijvoorbeeld met een camera de goten of schoorsteen controleren. Maar wat bijvoorbeeld te denken van het verwijderen van nesten van ongedierte uit bomen of onder dakgoten. Of bovenop de ventilatiekanalen van het magazijn stofzuigen.

Lees verder
skyvac-inspectie-hoogte

Sure Introductie Pakket

Maak nu kennis met het SURE assortiment, 100% plantaardige reinigingsmiddelen voor glas, interieur, keuken toiletten en handenreiniging. Lees hier meer over het gehele assortiment, ook verkrijgbaar in doseersystemen voor een nog betere CO2 impact. Je kunt het SURE pakket nu ontvangen voor € 34,95. Bestel hem snel! .

Meer informatie

subfooter