TSM Willmop35

Wecoline BubbleFlush

Duurzame toiletreiniging

De Wecoline BubbleFlush is ‘s werelds eerste actieve toiletreinigingssysteem dat toiletten reinigt zonder het gebruik van milieubelastende reinigingsmiddelen. Door gebruik te maken van de Wecoline BubbleFlush worden dagelijkse en periodieke reinigingsmiddelen voor in de wc-pot overbodig. Het gebruik van de Wecoline BubbleFlush bespaart jaarlijks 1,5 liter chemie per wc-pot.
Willmop-schrobzuigmachine

Willmop 35 uit voorraad leverbaar

WOW! Een primeur voor ons en natuurlijk ook voor jou! Een heel leger pittige zusjes en schoonmaakplezier is gearriveerd. Want dat is de nieuwe Willmop 35. Laat je overtuigen van het gebruiksgemak en prestatie tijdens een demonstratie. Maak snel een afspraak met jouw vertegenwoordiger of bel/app ons op 010-4826133. Dan plannen wij die date met jou graag in.
numatic quick steelstofzuiger

Numatic Quick Steelstofzuiger

Binnenkort verkrijgbaar, de nieuwste steelstofzuiger van Numatic. Krachtig, draadloos en stofvrij. Met een werkduur tot 120 minuten ( met 2 meegeleverde ) batterijen, innovatieve filterpods met een capaciteit van 1 liter waardoor je zonder stof te laten vrijkomen de stofzuiger kunt legen. Deze stofzuiger is dan ook super geschikt voor mensen met een allergie voor stof. Reserveer jouw stofzuiger hier

Stofzuigen op grote hoogte ?

Door een toenemende vraag naar gespecialiseerde producten voor werken op hoogte is Numatic een samenwerking aangegaan met de specialisten van SkyVac. Door middel van lichtgewicht buizen kunt u zeer nauwkeurig en gemakkelijk werken op een hoogte tot wel 12 meter. Een groot assortiment accessoires maken het gemak compleet. Zo kunt u bijvoorbeeld met een camera de goten of schoorsteen controleren. Maar wat bijvoorbeeld te denken van het verwijderen van nesten van ongedierte uit bomen of onder dakgoten. Of bovenop de ventilatiekanalen van het magazijn stofzuigen.

Lees verder
skyvac-inspectie-hoogte

CradletoCradle met GreenCare

Producten van green care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen. Green care PROFESSIONAL biedt wereldwijd het eerste uitgebreide gamma reinigings- en onderhoudsmiddelen aan met het Cradle to CradleCM Gold-kwaliteitscertificaat! Veel certificaten op de markt behandelen slechts één aspect van een product of de productie ervan.Het Cradle to Cradle CertifiedCM-productdesign omvat een gedetailleerd evaluatiemodel voor de beoordeling van producten rekening houdend met een gezonde materiaalkeuze, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, waterbeheer en sociaal beleid.

Meer informatie

Effectieve vloerreiniging

Op zoek naar een schrobzuigmachine met hoge productiviteit om effectief mee te reinigen? Dan bent u bij Nilfisk aan het juiste adres. De achterloop schrobmachines van Nilfisk zijn ontworpen om de schoonmaakkosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. De machines gebruiken water en reinigingsmiddelen op een efficiënte manier en zijn eenvoudig in het gebruik. Zoals de Nilfisk SC530, envoudige, betrouwbare en kosteneffectieve schrobzuigmachine en de perfecte keuze voor toepassingen zoals scholen, ziekenhuizen, supermarkten en openbare gebouwen.

Lees verder
nilfisk-sc530-schrobzuigmachine

Sure Introductie Pakket

Maak nu kennis met het SURE assortiment, 100% plantaardige reinigingsmiddelen voor glas, interieur, keuken toiletten en handenreiniging. Lees hier meer over het gehele assortiment, ook verkrijgbaar in doseersystemen voor een nog betere CO2 impact. Je kunt het SURE pakket nu ontvangen voor € 34,95. Bestel hem snel! .

Meer informatie

subfooter