TSM Willmop35

blacksatino

BlackSatino GreenGrow

BlackSatino GreenGrow combineert verse vezels van miscanthus met alternatieve grondstoffen. Het resultaat: een bijzonder zacht, sterk absorberend en ongebleekt toilet- en handdoekpapier dat meetbaar goed is voor het milieu. De ecologische voetafdruk van miscanthusvezel is 65% kleiner dan die van een gemiddelde primaire houtvezel.
Wecoline Carabao vlakmopconcept

Wecoline Carabao vlakmopconcept

Een mooie innovatie binnen ons assortiment is het Wecoline Carabao vlakmopconcept dat in samenwerking met onze partner Moerman is ontwikkeld. Sneller wisselen van mopzijde en meer druk uitoefenen tijdens het reinigen van de vloer? Kies dan voor de Wecoline Carabao.
numatic quick steelstofzuiger

Numatic Quick Steelstofzuiger

Uit voorraad leverbaar, de nieuwste steelstofzuiger van Numatic. Krachtig, draadloos en stofvrij. Met een werkduur tot 120 minuten ( met 2 meegeleverde ) batterijen, innovatieve filterpods met een capaciteit van 1 liter waardoor je zonder stof te laten vrijkomen de stofzuiger kunt legen. Deze stofzuiger is dan ook super geschikt voor mensen met een allergie voor stof. Bestel jouw stofzuiger hier

100 % Elektrische Afvalzuigers

Wereldwijd hebben overheden en bedrijven steeds meer aandacht voor het milieu, de noodzaak van het verminderen van verontreinigende stoffen om het grondgebied en de levenskwaliteit te beschermen. Op weg naar een schonere toekomst, komen er steeds meer ecologische oplossingen. Zo ook in stadsreiniging. De TSM all electric afvalzuigers met ZERO MILIEU-IMPACT dragen hier hun steentje aan bij. Straatveegmachines Itala 135, Urban-stofzuigers Aria 240 en Ariamatic 240 uitgerust met het innovatieve FOLLOW ME-systeem zijn gebruiksvriendelijk en er is geen rijbewijs nodig, zodat de machinist zowel 's nachts als in de vroege ochtenduren kan profiteren van het schoonmaken van wegen en stadscentra, zonder klachten over geluidsoverlast.

Lees verder
tsm-aria

Cradle to Cradle Certified®

Wij geloven dat het anders kan. Anders omdat het beter kan en anders omdat het beter moet. Voor de toekomst van onze planeet. We weten dat we door samen te werken en naar elkaar te luisteren als partners allebei verbeteren. Dat we door soms ‘nee’ te durven zeggen, kunnen focussen op wat écht betekenisvol is en impact heeft. We zijn altijd in ontwikkeling en geloven dat eerlijkheid over wat we wel en vooral ook niet doen, ons verder brengt dan morgen en dat dit leidt tot slimme en duurzame producten en services. Daarom zetten wij ons met BlackSatino in om voor ieder toiletmoment het verschil te maken.

Meer informatie

De nieuwste Makita Robotstofzuiger

De DRC300 is de nieuwe slimme RoboCleaner voorzien van LiDAR en camera sensor om schoon te maken ruimtes in kaart te brengen. De RoboCleaner kan tot 5 kamers en maximaal 10.000m2 in kaart brengen en onthouden. Met de app is de gebruiker in staat om de robocleaner te bedienen, verboden gebieden in te stellen en informatie over voorgaande schoonmaak sessies op te halen. Als de ruimte schoongemaakt is of als de accu’s gewisseld moeten worden, kan hij terug rijden naar thuispositie.

Lees verder
makita-drc300z-robotstofzuiger

Wecoline Microvezel

Valt het jou ook op dat steeds meer schoonmaakspecialisten voor het microvezelconcept van Wecoline kiezen? Dat komt omdat je met microvezel de omgeving écht schoon maakt. De open structuur zorgt er namelijk voor dat de microvezel optimaal doordringt in het oppervlak dat je wilt reinigen. Het resultaat is dat je een oppervlak snel kunt schoonmaken. Op een ergonomische manier, want met het microvezelconcept van Wecoline is wringen en bukken verleden tijd. En omdat je voor het schoonmaken alleen een klamvochtige doek gebruikt, bespaar je de kosten voor chemie en draag je bij aan een schoner milieu. Bovendien dragen veel van onze doeken en vlakmoppen het duurzame Nordic Ecolabel

Meer informatie

subfooter