Lindhaus

Italiaanse hoogwaardige reinigingsmachines

Het Italiaanse Lindhaus is producent van hoogwaardige reinigingsmachines voor alle vloeroppervlakten. Naast schrobzuigmachines, levert Lindhaus ook diverse rolvegers en stofzuigers, zowel als elektrische variant als met Li-ion batterij technologie.

Bij de machines van Lindhaus staat de ergonomie hoog in het vaandel.

 

Lindhaus is geselecteerd door verschillende prestigieuze organisaties zoals het Witte Huis van de Verenigde Staten en andere Amerikaanse overheidsgebouwen, verschillende grote hogescholen en Ivy League-universiteiten in de Verenigde Staten, de Sloveense en Oostenrijkse regering, het Nederlandse Koninklijk Paleis, de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden, verschillende wereldwijde kerkelijke organisaties, veel grote medische voorzieningen en verschillende andere elite-entiteiten.

De complete lijn van Lindhaus voor professionele reiniging is ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven in de publieke en private sector en aan de behoefte van elk type ruimte en het milieu. Elektrische rolvegers, professionele stofzuigers, tapijtreinigers en rugstofzuigers, met specifieke eigenschappen voor grote oppervlakken, staande stofzuigers, schrobzuigmachines voor winkels, bars, restaurants, kantoren, ziekenhuizen en andere openbare plaatsen en drukbezochte plaatsen waar de kwaliteit van schoonmaak van belang is.

De Lindhaus-machines voor professionele reiniging zijn in staat om alle soorten vuil van vloeren en resterende vloeistof of vaste stof te verwijderen, eigenschappen waardoor ze ook geschikt zijn voor omgevingen zoals werkplaatsen en industriele afdelingen in het algemeen.

Wij hebben de machines van Lindhaus bij Weska op voorraad om u snel te kunnen voorzien van de juiste machine. In het assortiment van Lindhaus vindt u zeker de juiste machine voor uw klus!

Een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ?
Neem contact op

subfooter