Waarom Gestabiliseerd Ozon Water de oplossing is ?

SAO® heeft geen kleur, gifstoffen, additieven of kunstmatige geuren. Het laat geen residu achter, is niet schadelijk voor de gezondheid en heeft geen negatieve invloed op het milieu. We begrijpen wat SAO niet is, maar hoe zit het met wat SAO is? Hieronder staan alle feiten over de eco-reinigingsoplossing die de manier waarop de wereld schoonmaakt verandert.

Wat is Gestabiliseerd Ozon Water (SAO®)?

SAO, wat staat voor "Stabilized Aqueous Ozone", is een zeer effectieve natuurlijke reiniger, sanitizer en ontgeurder, geproduceerd met slechts twee ingrediënten: water en zuurstof. Gestabiliseerd ozon water (SAO) wordt op dezelfde manier gemaakt als waterstofperoxide (H2O2), omdat beide verbindingen de introductie van één extra zuurstof (O) -atoom vereisen. SAO verschilt echter van waterstofperoxide in termen van toxiciteit, omdat het alleen water (H2O) en zuurstof (O2) nodig heeft om te produceren. Hierdoor is SAO 100% vrij van gifstoffen, VOC's en QAC's. Nadat SAO klaar is met de interactie met het vuil en de ziektekiemen op uw oppervlakken, keert het veilig terug naar zuurstof en water en heeft het geen negatieve invloed op uw gezondheid of het milieu

Tersano dispensers creëren SAO op verschillende manieren. De interne technologie van onze dispensers zet zuurstof (O2) om in ozon (O3). De ozon (O3) wordt vervolgens toegediend in gewoon koud kraanwater om de SAO-oplossing te vormen. De iClean Mini en de iClean Pro beschikken over een uitgekiende en toch compacte interieurtechnologie; dankzij een interne diamantelektrode zetten de apparaten de reeds in het water verzadigde zuurstof (O2) om in ozon (O3). Alle dispensers van Tersano hebben een extra stabilisatieproces ingebouwd. Gestabiliseerd ozon water (SAO) is een door octrooi beschermde innovatie voor regulier ozon water (AO) en verwijdert geselecteerde mineralen uit het water om het reinigende effect van de oplossing te verlengen. Eenmaal gestabiliseerd, verbeteren de reinigingsprestaties van traditionele ozon water (AO) volgens gestandaardiseerde tests met 15%. De iClean mini en de iClean Pro maken ook gebruik van een filterpatroon om de prestaties van de oplossing aanzienlijk te verbeteren.

Met één druk op de knop wordt gestabiliseerd ozonwater gemaakt. De sprayflacon of spraysteel kan gevuld worden en u kunt gelijk aan de slag. Gestabiliseerd ozonwater is krachtig en de meetbare resultaten wijzen uit dat de schoonmaak zeer effectief is. Geen dagelijkse chemie meer nodig om vervuiling aan te pakken. De enige chemie die u nodig kunt hebben is een periodieke ontkalker of zeer sterke ontvetter.

De Tersano SAO™ dispenser filtert de zuurstof uit de lucht en zorgt ervoor dat elektriciteit wordt toegevoegd aan deze zuurstof. Daardoor ontstaat ozon. De ozon wordt aan het stabiele water (dat door de SAO-24 cartridge stabiel is gemaakt) toegevoegd. Het leidingwater is nu omgezet in gestabiliseerd ozonwater en wordt uit de SAO™ dispenser getapt voor direct gebruik.

Het Tersano assortimenttersano SAO
Het opslaan, doseren of afvoeren van reguliere chemicaliën behoort tot het verleden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de gezondheidseffecten van chemicaliën op uw personeel of gasten of de corroderende effecten van chemicaliën op de oppervlakken en apparatuur die u schoonmaakt. Koud leidingwater gaat de cartridge in. Kalk en mineralen worden uit het leidingwater gefilterd. Het water is nu stabiel. Terwijl het behandelde water door de "slimme" dispenser heenstroomt, volgen sensors de systemen om ervoor te zorgen dat het water voorzien is van de juiste hoeveelheid. De dispenser is gereed om dweilemmers, spuitflacons, vloerreinigingsmachines en andere schoonmaakmaterialen te vullen met gestabiliseerd ozonwater (SAO) voor schoonmaak en ontgeuring.
Tersano
Met de iClean Pro™ wordt met één klik op de knop gewoon kraanwater omgezet in gestabiliseerd ozonwater. Hiermee zijn uw dagelijkse reinigingsmiddelen verleden tijd. Met een groot waterreservoir van 350 ml is het apparaat zeer geschikt voor professioneel gebruik. Met 350 ml gestabiliseerd ozonwater kunnen gemiddeld vijf microvezeldoeken klamvochtig worden gemaakt. Met de Tersano iClean Pro kunt u tot 40 x het reservoir vullen op 1 batterijlading. Waarom kiest u voor de iClean Pro ; de beste kwaliteit ozonwater met een PPM van 2,5 O³, groot waterreservoir en korte oplaadtijd van 60 minuten. Opladen doet u met de bijgeleverde USB kabel.
Tersano iClean mini
De nieuwe iClean mini™ verandert kraanwater in een veilig, effectief reinigingsmiddel en zuiveringsmiddel dat sterker is dan bleek, zonder de gevaarlijke geurtjes, dampen of giftige resten die vaak veroorzaakt worden door onze traditionele schoonmaakchemicaliën. Met één druk op de knop creëren de elektroden van de iClean mini, die van een laagje diamant zijn voorzien, een oxiderende oplossing die veilig is voor mensen maar hard is voor vuil, bacteriën en geurtjes. Met een Tersano iClean vervangt u bijna alle schoonmaakmiddelen, glasreinigers en ontgeurders. Bij uw iClean mini wordt één SAO-patroon meegeleverd die goed is voor 3 maanden gebruik of ongeveer 5 flessen traditionele chemicaliën.

subfooter