CCP

CCPI, onze partner op het gebied van oplossingen voor specialistisch gevelonderhoud!

Cleaning Care Products International BV, of vaak CCPI genoemd is al ruim 15 jaar ontwikkelaar en producent van hoogwaardige systemen op het gebied van reiniging, onderhoud en bescherming. CCPI biedt applicatiebedrijven, actief in o.a. de schoonmaak, gevelonderhoud en bouwbranche een uitgebreid scala innovatieve oplossingen aan.

CCPI heeft daarnaast de beschikking over zeer ruime praktijkervaring waarmee een passende tailormade oplossing altijd dichtbij is. Door hun bredere kijk op reinigings-, en conserveringsuitdagingen, voortkomend uit de dagelijkse praktijk en de technische knowhow, zijn wij in staat om per project of probleem een maatwerkoplossing te verzorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld met het eigen ontwikkelde CCPI Conditiescore Systeem. Hiermee trachten wij bedrijven te ondersteunen en projectmatig tot een goede onderbouwde werkmethodiek te laten komen.Hiermee kan waarde gecreëerd worden voor u en úw opdrachtgever.

De oplossingen van CCPI komen voort uit ons streven naar het ontwikkelen van innovatieve, veilige, minder milieubelastende en waar mogelijk emissie neutrale reinigings- en conserveringsproducten. Daarnaast speelt de mate van gebruiksvriendelijkheid een bijzonder grote rol binnen de ontwikkelingen in onze R&D-afdeling.

Het fundament van CCPI als organisatie is, naast het aanbieden van een totaalconcept aan producten, vooral de aanwezige technische knowhow waardoor er vrijwel altijd een passende oplossing wordt geboden voor de gestelde probleemstelling! CCPI werkt graag projectmatig en oplossingsgericht om zo samen met haar partners bevredigende resultaten te behalen. Een mooi voorbeeld hiervan is ons unieke CCPI Conditiescore Systeem.

CCPI Conditiescore Systeem

Op het gebied van conserverings- en beschermsystemen heeft CCPI een pakket met diverse oplossingen. Deze oplossingen zijn vaak breed toepasbaar en de keuze voor welke oplossing gekozen dient te worden hangt samen met het op een juiste manier (voor)reinigen van de te behandelen ondergrond en met name de technische conditie van de te behandelen ondergrond(en).

Met het CCPI Conditiescore Systeem heeft CCPI een systeem ontwikkeld waarbij gesloten, non poreuze ondergronden gecategoriseerd kunnen worden op basis van de huidige technische staat. Dit systeem biedt een gedetailleerde onderbouwing voor het toe te passen conserverings- of beschermingssysteem en is derhalve zeer geschikt voor een projectmatige benadering i.c.m. een tailormade projectadvies. Steeds vaker treffen we ondergronden aan welke zonder enige onderbouwing of onderliggende kennis zijn behandeld met vaak alle gevolgen van dien. Het CCPI Conditiescore Systeem biedt een gedetailleerde onderbouwing met een eventuele budgettering en onderhoudsprogramma. Hiermee biedt het systeem een handvat voor zowel vastgoedeigenaren, beheerders en applicatiebedrijven.

Het CCPI Conditiescore Systeem omvat een score systeem welke loopt van 1 tot 5. Waarbij een score van 1 duidt op een vrijwel nieuwe ondergrond en een score van 5 op een ondergrond die technisch gezien aan het einde van de levensduur zit. Het systeem bestaat uit een unieke formule waarbij er waardes ingevuld moeten worden voor 8 verschillende variabelen. De som van deze 8 waardes bepaald de eindscore en derhalve de conditiescore waarin de desbetreffende ondergrond valt.

Advies & Training

Weska Schoonmaakartikelen is als partner onderdeel van ons dealernetwerk en daar zijn wij zeer trots op. Klanten van Weska kunnen altijd gebruik maken van de kennis van CCPI. Dit kan bijvoorbeeld door het bezoeken van een project, het plaatsen van referentieproeven en/of het aanleveren van een projectadvies. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het geven van praktijk- of theorie georiënteerde cursussen. Geïnteresseerd in een of meerdere van deze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met uw Weska contactpersoon. We komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden verder uiteen te zetten of daag ons uit met uw project en ervaar hiermee onze werkwijze!

Neem contact op

subfooter