Escateq

 

EscaTEQ is een innovatief ontwerplab dat gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve reinigingstools voor roltrappen produceert. Zij zijn een diverse groep creatieve denkers, enthousiaste ingenieurs en wereldwijde bedrijfsleiders.

 


Eenvoudig, snel en veilig de roltrappen reinigen ? EscaTEQ Tread-TEQ vereist niet dat de roltrap wordt uitgeschakeld en heeft geen externe stroombron nodig. Het gereedschap is gemakkelijker te gebruiken dan een dweil en vereist minder inspanning om te gebruiken dan een bezem. De Tread-TEQ unit is verkrijgbaar in 60 cm, 80 cm en 100 cm en in 4 vormen zodat u altijd de juiste pad voor de roltrap kunt gebruiken.

 

Reinig de verticale stootborden van uw roltrap snel en eenvoudig met Riser-TEQ. Riser-TEQ is een lichtgewicht, door één persoon te bedienen, gebruiksvriendelijk gereedschap- en padsysteem dat een snelle en effectieve reiniging van de stijgleidingen mogelijk maakt. De head-unit is erg licht, dus hij beweegt snel en met weinig inspanning voor een snellere, effectievere reiniging. De verwijderbare, wasbare, herbruikbare reinigingspads kunnen eenvoudig worden gemonteerd en verwijderd.

 

Met de Rail-TEQ houder maakt u snel en eenvoudig de leuningen van de roltrap schoon. Hiervoor gebruikt u de pads in de houder met een oplossing van Rubber-TEQ

Een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ?
Neem contact op

subfooter