Duurzaam reinigen met de BubbleFlush

Duurzaam schoonmaken met de BubbleFlush

De Wecoline BubbleFlush is ‘s werelds eerste actieve toiletreinigingssysteem dat toiletten reinigt zonder het gebruik van milieubelastende reinigingsmiddelen. Het gepatenteerde product werkt met ultrasone trillingen. Deze trillingen creëren kleine krachtige luchtbellen in het water die uiteindelijk met kracht imploderen om zo kalk en aangehecht vuil in een handomdraai te verwijderen. De Wecoline BubbleFlush wordt in de toiletpot gehouden waarbij er geen fysieke kracht nodig is van de schoonmaakmedewerk(st)er.

Bespaar 1,5 liter chemie per toilet

Door gebruik te maken van de Wecoline BubbleFlush worden dagelijkse en periodieke reinigingsmiddelen voor in de wc-pot overbodig. Het gebruik van de Wecoline BubbleFlush bespaart jaarlijks 1,5 liter chemie per wc-pot. Ook reduceert deze innovatie het gebruik van plastic, afval, transport en watergebruik. Andere resultaten zijn schoner afvalwater en een verbeterd afvalmanagement. Door gebruik te maken van de Wecoline BubbleFlush worden schoonmaakmedewerkers minder blootgesteld aan reinigingsmiddelen. Belangrijk voor schoonmaakbedrijven die duurzame inzetbaarheid van medewerkers en reductie van ziekteverzuim als belangrijke uitdaging hebben.

Producteigenschappen

  • Eén druk op de knop
  • Elimineert 1,5 liter chemie per jaar per toiletpot
  • Reinigt met aanwezige water binnen het toilet
  • Schoon binnen 30-60 seconden
  • LED-licht brand tijdens schoonmaken
  • Ergonomisch in gebruik
  • Bij 20% accu nog kracht voor 15 toiletpotten
  • Na reinigen weergave van accu status

Reinig ook de toiletpot boven het waterslot

Met de Bubbleflush Waterstop kun je een nog groter deel van de toiletpot reinigen zonder chemie. Zet eenvoudig de stop in het waterslot, spoel 1 x door en de toiletpot vult zich tot aan de rand met water, houd de Bubbleflush in het water en de toiletpot is zonder reinigingsmiddelen gereinigd.

Verkrijgbaarheid

De BubbleFlush en de bijpassende waterstop zijn uit voorraad leverbaar bij Weska. Wilt u graag een afspraak maken voor een demonstratie of de BubbleFlush meteen bestellen ?

Neem contact op en laat u overtuigen van de werking van de BubbleFlush

subfooter