Borstelwerk

Borstelwerk

Van kantoorgebouwen tot industriële complexen of zorginstellingen, Weska heeft voor iedere branche en omgeving het juiste borstelwerk. Afwasborstels, ragebollen, zaalvegers, toiletborstels, veger en blik, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het.

Van wc-borstel tot veger en blik

In het aanbod van Weska valt direct op dat een groot gedeelte van ons borstelwerk aan de HACCP-richtlijnen voldoet. HACCP werkt met behulp van een aantal controlepunten om kruisbesmetting te voorkomen. Ook kleurgecodeerd borstelwerk hoort hierbij en vindt u in ons aanbod terug. Het kleurcoderingssysteem zorgt ervoor dat schoonmaken gebeurt met minimale risico’s, wat in bijvoorbeeld zorginstellingen, ziekenhuizen, restaurants en voedingsindustrie van groot belang is. Ook het traditionele houten borstelwerk hebben wij voldoende op voorraad. Van afwasborstels tot toiletborstels, een systematische aanpak zorgt voor een schonere werkruimte voor patiënten, klanten, gasten en medewerkers

Bestel al uw werkborstels online

Of u nu een groene veger en blik nodig hebt voor de keuken, een rode voor de toiletgroepen of een gele veger voor uw opslagruimte, bij Weska heeft u meer dan genoeg keuze en kunt u eenvoudig online bestellen.


Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

subfooter