Stofzuigers

Stofzuigers

Bij Weska weten wij alles van stofzuigers. Stofzuigers zijn er in zoveel soorten en maten, wij adviseren u dan ook graag met maken van de juiste keuze. Speciaal voor een industriële omgeving bijvoorbeeld, waar veel fijnstof vrijkomt, zijn de industriële stofzuigers het meest geschikt. Of een stofzuiger met een Hepa filter voor als u geen stofdeeltjes wilt uitblazen. Bij Weska kunt u verschillende soorten stofzuigers direct online bestellen.

Robotstofzuigers, rugstofzuiger of stofzuiger onderdelen?

Het type stofzuiger dat het meest geschikt is voor u, is vooral afhankelijk van de ruimte en het soort stof dat ermee opgezogen moet worden. Een borstelstofzuiger is uitermate geschikt voor tapijt. Door de roterende borstel wordt niet alleen het vuil verwijderd maar wordt de vezel van het tapijt ook nog eens mooi omhoog geklopt. Heeft de ruimte veel lange gangen of weinig stopcontacten, dan werkt een rugstofzuiger op accu erg prettig voor uw medewerkers.

Online bestellen, afhalen of bezorgen.

Bekijk op uw gemak het ruime aanbod stofzuigers van Weska en ontdek welke stofzuiger het beste bij uw bedrijf of branche past. Ook stofzuiger toebehoren, zoals slangen, zuigmonden,stofzakken en geurkorrels bestelt u direct online. Alles onder één dak! En met mooie merken als o.a. Nilfisk, Sprintus, Taski, Lindhaus en Numatic weet u zeker dat u ook kwaliteit in huis haalt, waar uw medewerkers vele jaren met veel plezier mee kunnen werken.

Advies of hulp nodig ? Bel, mail of chat met ons!

subfooter