Ice

Schrobben zonder zorgen

Bij ICE Robotics en Weska, kunnen klanten reinigingsmachines all-inclusive (inclusief service en onderdelen) huren. Dit voor een periode van 3 maanden of 3 jaar. Dit voor de markt unieke concept is voor schoonmaakbedrijven dé slimme oplossing om aan de steeds veranderende schoonmaakwensen te blijven voldoen. Op deze manier is er nooit een mismatch tussen een schoonmaakmachine en schoonmaakbehoefte. U hoeft niet te investeren in een nieuwe machine en heeft de garantie dat uw schoonmaakactiviteiten voor uw klanten worden gegarandeerd.

U kunt parallel aan de lengte van een schoonmaakcontract een machine inzetten. De beste combinatie waarbij u totaal inzicht heeft in de kosten en opbrengsten dankzij het data gedreven i-Synergy-systeem. Dit geeft volledig inzicht in gebruiker, gebruik, locatie, technische status. Daarmee heeft u de mogelijkheid uw klanten bewijs van schoonmaak te leveren. Een belangrijk argument in tijden waar hygiëne en desinfectie boven aan de agenda staan. Daarnaast monitort i-Synergy de status van de machine en kan door middel van preventief onderhoud storingen worden voorkomen. Alle ICE i-Synergy machines zijn standaard uitgerust met zeer krachtig lithium-ion batterijen voor een nog beter schoonmaakperformance en duurzaam in het gebruik.

All Inclusive Rental


Het ICE All-Inclusive/Full-Service Rental concept toont aan dat ICE volledig vertrouwen heeft schoonmaakcapaciteit, de betrouwbaarheid en de unieke data-technologie van zijn eigen schoonmaakmachines. En dat tegen vooraf bepaalde vaste kosten waarbij uw werkkapitaal in tact blijft. Geen verrassingen, wel optimaal rendement.

Graag een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers?

Neem contact op

subfooter