Toiletpapier

Toiletpapier

Toiletpapier kopen lijkt zo moeilijk nog niet, maar wist u dat er ook veel verschillen zijn tussen wc-papier onderling ? Het meest van invloed op de keuze voor toiletpapier zou de gebruiker moeten zijn, want de wensen op een school zijn waarschijnlijk heel anders dan die op kantoor, in een zorginstelling of in een hotel. Bij Weska vindt u dan ook wc-papier in allerlei soorten en maten.

Ruime keuze in wc-papier

Waar consumenten in de supermarkt vooral verleid worden door het motiefje op het toiletpapier, de geur of het aantal luchtkussentjes, heeft u als zakelijke gebruiker waarschijnlijk meer interesse in andere kenmerken van het wc-papier. Is het wc-papier geschikt voor uw toiletpapierdispenser bijvoorbeeld ? Hoe vaak moet de rol verwisseld worden? Ziet het toiletpapier er luxe en wit genoeg uit voor uw hotelkamers ? Of voorkomt de oiletpapierdispenser dat er onnodig veel gebruikt wordt door de leerlingen op uw school ? Als groothandel in toiletpapier en schoonmaakmiddelen kunt u bij ons terecht voor onder andere merken als BlackSatino, SatinobyWepa en Tork toiletpapier, voor een geschikte toiletpapierdispenser en voor bulkpack, compact en doppenrol toiletpapier. Compact toiletpapier bijvoorbeeld heeft 3-5 keer meer capaciteit dan traditioneel wc-papier, met tot wel 1100 vellen, en bulkpack toiletpapier heeft een reducerende werking waardoor er bezuinigd wordt in verbruik én kosten.

Bestel uw wc-papier online

Door tijdig en optimaal online te bestellen, heeft u altijd voldoende wc-papier op voorraad bij al uw locaties. Op deze manier zorgt u voor een goede klantbeleving, een nette en schone uitstraling en voldoende capaciteit en hygiëne.

Neem een kijkje in ons assortiment hieronder.

subfooter