Glazenwassersmaterialen

Glazenwassersmaterialen

Bij de glazenwassers artikelen van Weska bent u verzekerd van innovatieve, ergonomische ontwerpen waarmee professionals in glasbewassing hun werk nog beter kunnen uitvoeren. De ergonomische ontwerpen dragen bij aan het behouden van een goede gezondheid en de innovatieve kenmerken voldoen aan de nieuwste eisen die een glazenwasser aan zijn gereedschap zal stellen. Bovendien zorgt professioneel glazenwassersgereedschap ervoor dat er meer ramen in minder tijd gewassen kunnen worden. Een win-win situatie dus!

Professionele raamwissers

Het is haast onmogelijk om een raam streeploos schoon te krijgen zonder een professionele raamwisser of raamtrekker. Dat begrijpen we bij Weska als geen ander, daarom hebben we een ruim aanbod raamwissers en inwassers die doen wat ze beloven. Ook als de raamtrekker nog in orde is maar het rubber versleten is, kunt u bij Weska terecht voor losse rubbers.

Ergonomische raamtrekker

Om te bepalen wat een goede raamtrekker is, wordt er zowel naar de kwaliteit van de rubbers gekeken als naar hoe ergonomisch het handvat is. Bij het handvat is het belangrijk dat het goed in de hand ligt om het werk voor langere tijd vol te houden zonder ergens last van te krijgen. Als de handgreep daarnaast antislip is, presteert hij ook optimaal wanneer hij nat is geworden. De rubbers van Pulex die wij verkopen hebben een lange levensduur omdat ze gemaakt zijn van gevulkaniseerd natuurlijk rubber dat zijn vorm behoudt. De rubbers zijn, evenals de Unger rubbers die wij verkopen, in verschillende maten verkrijgbaar. Unger rubbers staan bekend om hun scherpe randen, waardoor ze grondig wissen, en het feit dat ze licht en gemakkelijk glijden. De soft variant is ideaal voor lagere temperaturen en oneffen oppervlakken, de harde variant is perfect voor hogere temperaturen en gladde oppervlakken.

Bestel online

Een professionele raamwisser of raamtrekker bestelt u bij Weska. Van roestvrijstaal of rubber, met een zwenkbare houder of een duo ramentrekker, de keuze is reuze. Ook voor nieuwe linialen en grepen bent u bij ons aan het juiste adres!


Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide glasbewassingsassortiment

subfooter