Verbeter hygiëne met Tork oplossingen voor handhygiëne

Voldoe aan de hoge hygiëneverwachtingen, in elke omgeving

Waarborg de nieuwe hygiënenorm met onze kwalitatieve en effectieve huidverzorgingsoplossingen. Onze speciaal geformuleerde producten en met prijzen bekroonde dispensers in combinatie met toonaangevende Tork papierproducten om handhygiëne te bevorderen.

Vertrouw op ons uitgebreide, bewezen assortiment van effectieve zeep, handdesinfectieproducten en dispensers om aan de nieuwe hygiëneverwachtingen te voldoen.

tork-shuimzeep

Tork Zuivere Schuimhandzeep

Ondersteun uw duurzaamheidsambities zonder concessies te doen aan handhygiëne met de nieuwe Tork Zuivere Schuimhandzeep, geformuleerd met een beperkt aantal ingrediënten, 99% van natuurlijke oorsprong.
tork-alcohol-gel

Tork Alcohol Gel

Tork Alcohol Gel voor Handdesinfectie met 80% (w/w) gedenatureerde alcohol doodt effectief micro-organismen om de verspreiding van infecties tegen te gaan. Effectief tegen verschillende organismen, waaronder alle omhulde virussen plus Noro- en Rotavirus.
tork-mild-schuimzeep

Tork Mild Schuimzeep

Verzorging voor normale en droge huid. Tork Milde Schuimzeep heeft een frisse geur en bevat vochtinbrengende, verzorgende ingrediënten. Ze zorgt voor een rijk en crèmeachtig schuim voor zachte handreiniging

Gebruikt u nog steeds luchtdrogers?

Bijna 7 van de 10 ondervraagde gebruikers zou willen dat meer locaties papieren handdoeken aanbieden als alternatief voor heteluchtdrogers*. Maak de slimme keuze en stap nu over op papieren handdoeken van Tork. Papieren handdoeken zijn hygiënischer, worden sneller uitgegeven door de dispensers en zijn veelzijdig in gebruik. Papieren handdoeken bedienen bezoekers sneller. Pak een handdoek en doe een stap opzij om de doorstroom in de sanitaire ruimte te verbeteren. Heteluchtdrogers bedienen slechts een persoon per keer en handen drogen duurt 10 seconden of meer per persoon. Bezoekers vermijden het drogen van de handen wat leidt tot meer problemen met kruisbesmetting.

Heteluchtdrogers verspreiden 10x meer aan bacteriën**

Vergeleken met papieren handdoeken, produceren heteluchtdrogers meer druppeltjes in de lucht***, wat het risico op het verspreiden van bacteriën vergroot. Papieren handdoeken zijn daarom de meer hygiënische manier om handen te drogen en worden daarom aanbevolen voor omgevingen waar hygiëne cruciaal is****. Zorg ervoor dat uw bezoekers zich veilig voelen: stap over op papieren handdoeken van Tork, de slimme keuze.

tork-peakserve

Tork PeakServe® Mini Continu

Tork PeakServe®: de nieuwste innovatie, ontworpen voor drukbezochte sanitaire ruimten waar de schoonmaaktijd maximaal moet worden benut en voor een goede doorstroom van mensen moet worden gezorgd. Het systeem is compatibel met Tork PeakServe® Continu™ handdoeken en heeft een zeer hoge capaciteit van meer dan 1230 handdoeken, die snel en zonder onderbreking worden uitgegeven.
tork-matic

Tork Matic® Sensor Dispenser

De Tork Matic® Sensor Handdoekrol Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt uw gasten de ultieme ervaring met contactloze handdroging. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw bezoekers.
tork-express

Tork Xpress® Multifold Countertop

De Tork Xpress® Multifold Countertop Handdoek Dispenser uit de Tork Elevation-lijn vormt een geweldig alternatief voor een stapel losse handdoeken op het aanrecht in de sanitaire ruimte. Dankzij het compacte formaat is de dispenser ideaal voor kleine ruimtes of wanneer er geen ophangmogelijkheden zijn.

Bronnen

* 2021 EU-enquête uitgevoerd door United Minds in samenwerking met CINT in maart 2021. De enquête is gehouden in 7 markten in China, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de VS onder 7.063 deelnemers (wereldwijd gemiddelde). ** Best et al, J Hosp Infection, 2014 *** Margas E. et al, J Applied Microbiol, 2013 **** Huang, C Mayo Clinic, 2011

Samen met een van onze ervaren accountmanagers kijken naar de mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes in te richten ?
Neem contact op

subfooter