Makita, de accu-specialist

 

Waarom Makita in de schoonmaak

Bouwvakkers en schoonmakers zullen het over één ding snel eens zijn: snoeren zijn onhandig. Ze zijn altijd te kort, zitten enorm in de weg of zijn domweg minder veilig. Bouwvakkers zijn inmiddels massaal overgestapt naar accugereedschap. Veelal van Makita. Want de accu’s van Makita leveren de kracht en het uithoudingsvermogen waar de professional om vraagt. In combinatie met de snellader zijn die accu’s doorgaans sneller vol dan leeg.

Bewezen accutechnologie toegepast op stofzuigers

Voor de schoonmaker heeft Makita een serie accuzuigers ontwikkeld. Gebruikmakend van dezelfde accu die miljoenen vakmannen wereldwijd grondig hebben getest en goedbevonden. Zo is dankzij toepassing van 2 stuks 18V accu een unieke rugstofzuiger gemaakt. Die zoveel kracht heeft dat TNO ‘m gecertificeerd heeft. Die minder dan 4,5 kg weegt en comfortabel op de rug hangt. Die op één lading langer meegaat dan de tijd die nodig is om een tweede paar accu’s op te laden, en waarmee je dus kunt blijven doorwerken. Die het overbodig maakt om steeds te zoeken of terug te gaan naar een stopcontact, waardoor er zoveel tijd wordt bespaard dat de investering snel wordt terugverdiend. En die ook nog eens zeer gunstig geprijsd is omdat Makita nou eenmaal zoveel accu’s en laders maakt.

Voor alle ruimtes zonder stroompunten

De steelstofzuiger, robotveger en hybride stofzuiger maken de serie compleet. Ook hier: dezelfde accu en optimale bewegingsvrijheid. Dus voor schoonmakers van treinen, trams, bioscoop- en concertzalen, cruiseschepen, ziekenhuizen, liften en trappenhuizen, winkelcentra en verzorgingshuizen, magazijnen en kantoren, overal waar mensen werken met een hekel aan lastige snoeren, heeft Makita een handige stofzuiger. Op accu.

makita Steelstofzuiger 40V Max

Steelstofzuiger 40 V Max

De krachtigste steelstofzuiger in het assortiment van Makita. Met een accu van 40 Volt kunt u op de lage stand 2 uur en 8 minuten werken. De stofzuiger is zelfs voorzien van ledverlichting om beter te zien waar u moet stofzuigen. Deze wordt geleverd compleet met accu,lader en een parketzuigmond.
makita bladblazer DUB184

Bladblazer DUB184RT 18V

De MAKITA 18 V accu bladblazer is de ideale hulp in de tuin bij het opruimen van blad en bijvoorbeeld heggenknipsel. Met zijn luchtsnelheid van 52 m/s en luchtopbrengst van 762 m3/uur is de DUB184 bladblazer geschikt voor de meeste opruimwerkzaamheden, het hele jaar door. In combinatie met het ruggedragen accustation de PDC01 is hij uitermate geschikt om grotere oppervlakten schoon te houden van blad.
makita-hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger 130 Bar

Reinigt grotere oppervlakten en ruimtes met een maximale wateropbrengst van 450 liter/uur. Geschikt voor als je regelmatig grote en vieze ruimtes of oppervlakten moet reinigen. Ideaal voor het reinigen van stoepen, terrassen en muren. De maximale druk is 130 bar en is geschikt voor de grotere klussen rondom het huis. Door de 10 meter lange waterslang tussen de machine en de spuitlans heeft hij een groot bereik. De hogedrukreiniger is makkelijk transporteerbaar dankzij zijn ergnomische bouw.

makita DVC660Z rugstofzuiger

DVC660 Rugstofzuiger

De DVC660 is een krachtige rugstofzuiger voor de schoonmaakmarkt. De zuiger is voorzien van 3 zuigstanden en wordt geleverd met een in lengte verstelbare aluminium zuigbuis. De vloerzuigmond is breder en platter om ook makkelijk onder meubilair te kunnen zuigen. De afstandbediening is voorzien van handige LED verlichting en er is een geheugenfunctie voor de laatste zuigstand.
makita hybride stofzuiger

DVC860LZ Hybride stofzuiger

De eerste accu stofzuiger met 8-uurs TNO certificaat. Volledige werkvrijheid in stofvrij en snoerloos werken. Deze hybride stofzuiger werkt op 230V en op 2 X1 8 V accu. Een regelbare zuigkracht met een maximale werktijd van 65 minuten op accu op de lage stand. Accu leeg ? Zuig door op 230 V. Snoer te kort ? Zuig door op accu. Dat bespaart tijd in het zoeken naar stopcontacten.
makita-DCL281-steelstofzuiger

DCL281FRT Steelstofzuiger

Makita’s krachtigste accu steelstofzuiger. De DCL281 is voorzien van een hoogwaardige koolborstelloze motor, voor een constante hoge zuigkracht. Deze handige en compacte 18 V accu steelstofzuiger heeft een instelbare zuigkracht in 3 standen. Uitgerust met een praktische stofcapsule waardoor stofzakken niet nodig zijn. Voorzien van een hoogwaardige koolborstelloze motor voor een constante hoge zuigkracht tijdens werkzaamheden.

makita-VC2000-stofzuiger

VC2000L L klasse stofzuiger

Compacte en handzame stofzuiger voor schoonmaakwerkzaamheden. De VC2000L is een compacte stofzuiger voor droog- en nat gebruik. Hij is voorzien van een handmatig Push en Clean filterreinigingsysteem en van een handige opslag voor de stofzuigslang en stroomkabel.
makita-poetsmachine-DPV300

DPV300RTJ Poetsmachine

De DPV300 is de nieuwe schuur-/poetsmachine op LXT 18V. De machine is geschikt voor 50 mm en 75 mm schuur-, polijst- en poetschijven. De DPV300 is uitermate geschikt voor het bewerken van kleine oppervlakken of op moeilijk bereikbare plaatsen door het compacte formaat. De machine wordt standaard geleverd met twee steunschijven, twee accu's en een lader.
makita-handgereedschap

76 Delige Gereedschapskoffer

Het komt wel eens voor dat u een stukje gereedschap nodig heeft en dat net niet bij u heeft. Bij Weska denken we aan alles en kunt u uw gereedschapskoffer gewoon bij ons meebestellen. Deze 76-delige Makita handgereedschapset in kunststof koffer bestaat onder andere uit een 30-delige schroefbitset, 25-delige doppenset, 3/8" ratel, hamer, combinatietang, punttang, bitschroevendraaier, dopschroevendraaier en afbreekmes.

subfooter