Sprintus

 

De ERA-serie zet nieuwe normen in de branche en symboliseert een nieuw tijdperk in commerciële, professionele reiniging. Ongekende eigenschappen vinden hun weg naar de nieuwe modelreeks, die bestaat uit de drie modellen EVO, TEC en PRO en vooral qua uitrusting verschilt. Naast het opvallende, moderne en open design combineren alle modellen de geïntegreerde kabelopwikkeling en de fluisterstille werking. Het topmodel ERA TEC blinkt uit met unieke eigenschappen zoals USB-aansluiting inclusief oplaadfunctie voor mobiele telefoons en een filterzak-reservecompartiment. De ERA PRO met geïntegreerd aanraakscherm wordt voor het eerst geconfronteerd met het thema Industrie 4.0 en is 's werelds eerste digitale droge stofzuiger met Bluetooth-verbinding en cloudgebaseerd wagenparkbeheer.

 

 

De ERA PRO stofzuiger van SPRiNTUS is de eerste die commercieel digitaliseert Stofzuigers zetten nieuwe maatstaven in de professionele reiniging. Het interactieve aanraakscherm kan worden aangepast met uw logo met behulp van de SPRiNTUS-app. Op deze manier kunnen nieuwe klanten worden geworven en kan de huisstijl individueel worden aangepast en versterkt. Er kan een taalkeuze (DE, ENG, FR, IT) worden gemaakt en bij een storing worden op het display voorgestelde oplossingen weergegeven.

In combinatie met de geïntegreerde Bluetooth-interface kunnen belangrijke apparaatgegevens zoals bedrijfsuren, dagelijkse rijtijd en locatiegegevens worden overgedragen naar het cloudgebaseerde wagenparkbeheer en worden verbonden met gangbare ERP-systemen. Op deze manier kunnen runtimes met een druk op de knop worden gecontroleerd en kunnen eigenschappenberekeningen worden aangepast.

Verdere gegevens zoals object-, gebruikers- en klantgegevens kunnen in het display worden opgeslagen en opgeroepen. Via de RTC-chip kan de gebruiker op elk moment tekeningen van reserveonderdelen, gebruiksaanwijzingen en apparaatgegevens in realtime opvragen.

Een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ?
Neem contact op

subfooter