Vileda Professional 

Vileda Professional biedt vernieuwende schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, HoReCa en cleanroom reiniging. Met ruim 60 jaar ervaring in de professionele schoonmaakbranche kennen we de behoeften van de professionele gebruiker en bieden wij professionele, kosteneffectieve en resultaatgerichte schoonmaakoplossingen die u helpen bij het bereiken van uw doelstellingen. Innoveren, luisteren en leren staan daarbij hoog in het vaandel. Met eigen verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië en een breed netwerk van vertegenwoordigers is Vileda Professional wereldwijd actief.

Uw kennis en behoefte is onze leidraad.

Vileda Professional denkt vandaag met u mee om uw resultaten te bereiken, maar kijkt ook naar de toekomst. Voortdurend zijn wij bezig met de ontwikkeling van vernieuwende schoonmaakconcepten die passen bij uw actuele en ook toekomstige behoeften. Daarom bieden wij u doordachte en professionele reinigingsconcepten, methodes en processen voor al uw schoonmaakactiviteiten, die eenvoudig zijn aan te passen aan uw behoeften van morgen.

Blijven verbeteren

Een bedrijf dat op zijn lauweren rust raakt achterop. Wij zitten nooit stil. Elk jaar investeert Vileda Professional in de ontwikkeling van nieuwe concepten en in de optimalisatie van bestaande concepten. En dat doen we niet alleen. Aan de basis ligt intensief contact met de eindgebruikers en de markt. Hoe meer we weten, hoe concreter er aan innovatieve oplossingen gewerkt kunnen worden want de beste ideeën ontstaan op de werkvloer. Vileda Professional heeft haar eigen Research & Development afdeling. Als onderdeel van de wereldwijde Freudenberg groep profiteren we daarbij ook van de kennis en kunde binnen de groep.

Bij Weska hebben we een lange relatie met Vileda Professional waar we u als klant samen goed kunnen adviseren en voorzien van het juiste reinigingsconcept voor uw organisatie. Daag ons uit! We kijken graag met u mee.

Een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ?
Neem contact op

subfooter