Persoonlijke Bescherming

persoonlijke beschermingsmiddelen_kopen

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen, afgekort PBM, zijn geen overbodige luxe wanneer u tijdens uw werk (mogelijk) in aanraking komt met bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen. Beschermende kleding zorgt al voor een heleboel bescherming, maar welke persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen uw ogen, oren of ademhaling? De PBM’s van Weska zijn van de allerbeste kwaliteit en geven u gegarandeerd een veilig gevoel.

PBM's van de beste kwaliteit

Wanneer het om veiligheid gaat, is alleen het beste goed genoeg. De PBM’s in het assortiment van Weska zijn dan ook als vanzelfsprekend van topkwaliteit. Merken als 3M, Ansell en CMT hebben bewezen hun mannetje te staan op die momenten dat dat nodig is. Of het nu om een haarnetje gaat, werkhandschoenen, een veiligheidsbril of stofmasker, voor uw medewerkers wilt u uiteraard het allerbeste, zodat zij hun werk veilig en verantwoord uit kunnen voeren. Maar ook een veiligheidshelm, veiligheidslaarzen, FFP2 mondmasker, wegwerpschort, veiligheidsvest of oordoppen bestelt u eenvoudig online.

Alles voor uw lichaamsbescherming

Niet alleen die verbandtrommel die u standaard achter de hand wilt hebben koopt u bij Weska. Ook al uw andere persoonlijke beschermingsmiddelen, van oogspoelflessen tot laarzen met stalen neuzen, vindt u in ons ruime assortiment terug. Wanneer u zorgt dat u altijd voldoende in huis heeft, hoeft u nooit mis te grijpen op PBM’s. En dat voor aantrekkelijke prijzen!


Maak hieronder uw keuze

subfooter