Satino by Wepa

 

Als deel van de Wepa groep, richt Wepa Professional zich op de zakelijke markt. Deze concepten met dispensers en bijbehorende verbruiksmaterialen worden overal ingezet, waar gebruikers niet thuis zijn, bijv. in scholen, restaurants of op het werk.

Wepa ontwikkelt hygiëneconcepten bestaande uit een breed assortiment aan hoogwaardig hygiënepapier en bijpassende dispensers. Met de sterke merken Satino by WEPA en BlackSatino en klantspecifieke oplossingen bieden wij u een assortiment dat toonaangevend is op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid.

De producten voldoen aan de hygiënebehoeften en verbeteren het welzijn. Ze dragen bij aan een prettige en comfortabele belevenis in toiletruimtes. Voor een optimale gebruikerservaring biedt Wepa, naast dispensers, ook luchtverfrissers en accessoires die bijdragen aan de gebruikersvriendelijkheid van sanitaire ruimtes. Een merk dat moderne hygiëne-oplossingen creëert en sanitaire ruimtes in representatieve visitekaartjes verandert. Een merk waarvan de producten inspireren door hun functionaliteit, comfort en milieuvriendelijkheid, welzijn creëren en hygiëne herdefiniëren – exclusief, aantrekkelijk en eigentijds.

Nieuw zijn de sensor dispensers van Satino by Wepa voor handdoeken, zeep, desinfectie en toiletbrilreinigers

De sensor versie van het Satino by Wepa handoekroldispenser systeem voor werking op batterijen of stroom. De individueel instelbaar pauze interval en de variabel instelbare vellengtes van 20 tot 36 cm verminderen het verbruik en gebruikskosten structureel.

satino by wepa

Toiletpapier dispenser systemen

Met deze dispensersystemen profiteer je nu op meerdere manieren. Deze stijlvolle systemen passen perfect samen met de gehele Satino-serie en is geschikt voor een hoge capaciteit. Kies de Mini Jumbo JT1 dispenser welke zorgt voor een grote capaciteit per rol of kies de JT3 Doprol dispenser welke ruimte biedt aan 2 rollen. Met één blik op het grote kijkvenster aan de voorkant van de dispenser kun je snel zien wat de vulstand is. Dankzij de praktische montageplaat kan de dispenser snel en stabiel worden gemonteerd.
satino handdoek

Handdoek dispenser systemen

Met het handdoekrol systeem PT1 zorg je voor een makkelijke en hygiënische uitgifte van handdoekpapier, deze handdoekrollen zijn een zeer goede oplossing voor locaties met een hoog verbruik. De dispensers zijn stijlvol en passen perfect samen met de overige Satino by Wepa lijn. De sensor versie van de PT1 dispenser werkt op batterijen en stroom. Het uitgebreide assortiment PT2 handdoekjes met de bijbehorende dispensers bieden duizend-en-één gebruiksmogelijkheden. Deze dispensers zijn in verschillende maten verkrijgbaar en op hun beurt navulbaar met verschillende papier kwaliteiten zoals comfort, smart of prestige.
satino zeep dispenser

Zeep dispenser systemen

De plaatbesparende versies van Satino zeepdispensers zijn de perfecte oplossing voor washrooms en voldoen aan de hoogste eisen van moderne handhygiëne. Zowel de elleboog dispenser als de sensor dispenser zijn voorzien van een eenvoudig afleesbare inhoudsindicator voorzien aan de voorzijde. De vullingen zijn verkrijgbaar in diverse varianten; handzeep, foamzeep (met of zonder parfum), toiletbrilreiniger.

Milieuaspecten worden geïntegreerd in alle besluitvormingsen handelingsprocessen van ons managementsysteem en vertaald in sociaal denken en handelen. Het doel: continue verbetering van alle processen, continue verhoging van de energie-efficiëntie, bescherming van het milieu en uiteindelijk een aanzienlijke kostenreductie. Op deze manier creëren we optimale voorwaarden voor het bevorderen van een eerlijke concurrentiepositie op de markt met marktconforme prijzen en eersteklas producten. Hiermee combineren we economisch succes met verantwoording voor het milieu op een toekomstgerichte manier.

Meer weten over de washroomoplossingen van Satino ?
Neem contact op

subfooter