cssmenu

Uw expert voor duurzaam hygiënepapier


Als deel van de WEPA groep, richt WEPA Professional zich op de zakelijke markt. Deze concepten met dispensers en bijbehorende verbruiksmaterialen worden overal ingezet, waar gebruikers niet thuis zijn, bijv. in scholen, restaurants of op het werk.

Wepa ontwikkelt hygiëneconcepten bestaande uit een breed assortiment aan hoogwaardig hygiënepapier en bijpassende dispensers. Met de sterke merken Satino by WEPA en BlackSatino en klantspecifieke oplossingen bieden wij u een assortiment dat toonaangevend is op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid.

De producten voldoen aan de hygiënebehoeften en verbeteren het welzijn. Ze dragen bij aan een prettige en comfortabele belevenis in toiletruimtes. Voor een optimale gebruikerservaring biedt Wepa, naast dispensers, ook luchtverfrissers en accessoires die bijdragen aan de gebruikersvriendelijkheid van sanitaire ruimtes. Een merk dat moderne hygiëne-oplossingen creëert en sanitaire ruimtes in representatieve visitekaartjes verandert. Een merk waarvan de producten inspireren door hun functionaliteit, comfort en milieuvriendelijkheid, welzijn creëren en hygiëne herdefiniëren – exclusief, aantrekkelijk en eigentijds.

Nieuw zijn de sensor dispensers van Satino by Wepa voor handdoeken, zeep, desinfectie en toiletbrilreinigers

De sensor versie van het Satino by Wepa handoekroldispenser systeem voor werking op batterijen of stroom. De individueel instelbaar pauze interval en de variabel instelbare vellengtes van 20 tot 36 cm verminderen het verbruik en gebruikskosten structureel.

 

Alles voor een betrouwbare hygiëne: het nieuwe desinfectie-assortiment van Satino. Zuilen, dispensers en desinfectiemiddelen: hygiëne tot in de puntjes doordacht

Hoogwaardige oplossingen voor handhygiëne in openbare ruimtes: de desinfectiezuilen van Satino by WEPA bieden bescherming en een veilig gevoel dankzij contactloze besturing per sensor – en ze combineren dit met zuinigheid, een snelle installatie en simpele bediening. Voor gemiddeld en intensief gebruik.

Desinfectiezuil XL

De robuuste en economische oplossing voor handhygiëne in openbare ruimtes, speciaal ontwikkeld voor drukbezochte plekken. De op batterijen werkende desinfectiezuil met sensor-dispenser wordt voorzien van desinfectie materiaal vanuit de OEM 5-liter jerrycan van Satino by WEPA.

Satino by WEPA Clean & Care dispenser

Samen met een van onze ervaren accountmanagers bekijken hoe wij bij u de sanitaire ruimtes kunnen inrichten met SatinobyWepa ?
Neem contact op

subfooter