Glasbewassing

glazenwassers_ materiaal_kopen

Glasbewassing

Kwalitatief gereedschap maakt professionele glasbewassing een stuk eenvoudiger. Een glazenwasser kan nog zo hard zijn best doen, maar zonder goed gereedschap krijgt hij het nooit streeploos schoon. Gelukkig vindt u bij Weska meer dan voldoende glazenwassersartikelen om de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf, hotel, school of vereniging glasbewassing effectief uit te laten voeren.

Osmosewater Tanken

Puur water is vereist om een streeploos en glanzend resultaat te verkrijgen. Onze partner Baudoin Washsystems Industry heeft met zijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis een industrieel water behandelingssysteem geïnstalleerd waarmee wij u een constante kwaliteit osmose water garanderen. Ons water behandelingssysteem produceert per uur, 1000 liter osmose water. Osmose water waarvan onze klanten zeggen, dit is het schoonste water van Rotterdam!  Bij Weska kunt u 24 uur per dag Osmose water tanken.

Gereedschap van topkwaliteit

Van raamwissers in allerlei kleuren, maten en materialen, zelfs met een extra lang handvat, tot telescoopstelen in meerdere lengtes met bijpassende accessoires als adapters en hoekborstels. En van sponzen, zemen en inwassers tot schrapmessen om stickers, verf en vogelpoep te verwijderen. Het glazenwassersgereedschap van Weska zorgt ervoor dat u alles bij de hand hebt om de ruiten blinkend schoon achter te laten. Wij zijn uw groothandel voor de merken Unger, Pulex, Baudoin, Ettore & Moerman.


Maak hieronder uw keuze

subfooter