Handverzorging

Handverzorging

Goede handhygiëne voorkomt de verspreiding van ziektekiemen. De juiste producten voor handhygiëne beschermen uw gasten, klanten en medewerkers. Dat wisten we altijd al, maar de coronacrisis drukte ons nog meer met de neus op de feiten. Goede handhygiëne kan van levensbelang zijn. Bij Weska vindt u handzeep, verzorgende creme en lotions, hand sanitizers en andere middelen voor handdesinfectie en handverzorging.

Handdesinfectie of handzeep?

Bij handhygiëne wordt er onderscheid gemaakt tussen reinigen met handzeep of met handdesinfectie. Wanneer de handen zichtbaar vies zijn, is wassen met water en handzeep noodzakelijk om het vuil te verwijderen. Is er geen water voorhanden, bijvoorbeeld in een klaslokaal, een vergaderkamer of onderweg, dan is het fijn om ook handdesinfectie voorradig te hebben. Door het veelvuldig gebruiken van handdesinfectie of handzeep, kunnen de handen droger worden. Voedende handverzorging, zoals handcrème, helpt om droge handen te voorkomen. Bij Weska vindt u een ruim aanbod handhygiëne middelen van allerlei merken, zoals SatinybyWepa, BlackSatino, Deb Stoko, Dove, Unicura en Tork. Dit aanbod varieert van kleine tot grote dispensers, van handzeep met een antibacteriële werking tot schuimzeep zonder parfum en kleurstoffen voor gebruik in de keuken.

Bestel tijdig

Door op tijd te bestellen, voorkomt u dat u zonder handhygiëne middelen komt te zitten. U kunt direct online bestellen en filteren op de producten die u nodig heeft. Ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, bestelt u eenvoudig online. Op deze manier zorgt u ervoor dat de hygiëne en veiligheid van uw gasten, klanten en medewerkers gewaarborgd is.

Neem een kijkje in ons assortiment hieronder.

subfooter