Hoog vermogen in een compact design.

Perfect voor winkels, kapsalons, ziekenhuizen, scholen, restaurants, sportscholen en nog veel meer… Dankzij de compacte verticale schrobzuigmachine is een ongelooflijk snelle, professionele schoonmaak in kleine en smalle ruimtes haalbaar. Een indrukwekkende machine, die via zijn extreme wendbaarheid behendig de bewegingen van zijn gebruiker volgt en tegelijkertijd dezelfde kracht biedt als grotere machines.

Op plekken waar veel mensen aanwezig zijn, is het van groot belang om hygiënisch te werken. De Li-ion batterij heeft voldoende capaciteit om tot 70 minuten op een batterijlading te kunnen werken En met een ruim schoonwater reservoir( 3,3 liter bij de Willmop 35 en 5 liter bij de Willmop 50 ) staat de Willmop altijd klaar voor gebruik. Je werktijd optimaal indelen is nog nooit zo flexibel geweest. Is het tijd voor koffie? Dan is het niet nodig om de Willmop te parkeren, want de stuurkolom blijft rechtop staan zonder op de grond vallen, hoe dan ook. Wendbaarheid zit in zijn DNA. Dankzij het innovatieve elastische scharniersysteem van de Willmop geniet je van een onbeperkt bewegingsbereik van 360° en kan je zelf kiezen of je met één of twee handen werkt. Zo kan je ergonomisch aan de slag en je armen ontlasten tijdens het gebruik.

De besturing van de Willmop kan tot 36° hellen, waardoor je plaatsen kan bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden: onder tafels, tussen stoelen, onder lage meubels. ankzij zijn compacte formaat kan je schoonmaken op die anders zo moeilijk bereikbare plaatsen, zoals in hoeken of langs de muur, terwijl de bumperwielen jouw meubels te allen tijde beschermen.

willmop 35

Willmop 35

Gemaakt voor kleine en middelgrote drukke plaatsen zoals winkels, kapsalons, ziekenhuizen, scholen, restaurants, sportscholen en vele andere bedrijven. Ook u kunt nu profiteren van alle voordelen van professionele vloerreiniging. De Willmop 35 is ontworpen om de klus in een oogwenk te klaren! Een uiterst wendbare machine die gebruiksgemak en effectieve schrob- en droogkracht garandeert waardoor het werk plezieriger wordt en uw dag veel gemakkelijker!
willmop 50

Willmop 50

In een handomdraai schoon, zelfs in overvolle ruimtes! In winkelcentra, ziekenhuizen, scholen, restaurants en sportcentra treden er complexe schoonmaakproblemen op: oppervlakken vol hindernissen, moeilijk bereikbare plaatsen, strengere hygiënische normen enz.Ondanks de grotere en overvolle ruimtes hoeft schoonmaken geen extra uitdaging te vormen. Het juiste materiaal is dé oplossing hiervoor!
willcarry-willmop50

Willcarry

We hebben de WILLCARRY servicewagen ontwikkeld als een complete reinigingsset voor hoge prestaties en efficiëntie tijdens uw activiteiten. Dankzij de perfecte integratie met de Willmop 35 of 50 ondersteuning is uw Willmop altijd beschikbaar om professionele reiniging in alle omgevingen te garanderen.
willcarry-light

Willcarry Light

De Willcarry light servicewagen als complete reinigingsset om hoge prestaties en efficiëntie tijdens uw werkzaamheden te garanderen. Dankzij de perfecte integratie met de ondersteuning voor Willmop 35, heb je je verticale schrobzuigmachine altijd beschikbaar om professionele reiniging in alle omgevingen te garanderen.
willgo50-plus

Willgo Plus

WillGo Plus is uw aanpasbare caddy voor al uw schoonmaakgereedschap, samen met de Willmop 35 of 50 verticale schrobmachine, die u in een oogwenk naar elk plaats kunt vervoeren, opstellen en afbreken. Doeken, sponzen, chemicaliën en de schrobzuigmachine Willmop zijn allemaal binnen handbereik, zodat u zich kunt concentreren op het schoonmaken.
willmop-verhuiswielen

Willstep

Het verplaatsen van uw vrijstaande schrobzuigmachine Willmop van de ene ruimte naar de andere, op oneffen terrein en op verschillende verdiepingen wanneer er geen lift is, gaat snel en gemakkelijk met behulp van de Willstep trapklimmerwagen. Voeg gewoon met een klik de Willstep toe aan uw Willmop en dat is het. Uw Willmop Willstep is uitgerust met grote industriële wielen waarmee u elk obstakel, inclusief trappen, kunt overwinnen.

Neem contact op en laat u overtuigen van de Willmop

subfooter