Papier, Handzeep & Dispensers

sanitair_supplies_kopen

Sanitaire supplies in alle soorten en maten!

Bij Weska leveren wij sanitaire supplies in alle soorten, maten en merken. We leveren ze niet alleen, maar kunnen er ook voor zorgen dat al uw sanitaire ruimtes naar uw behoefte worden ingericht. Wij verzorgen desgewenst ook de montage van de dispensers. We gaan dan samen met u inventariseren wat er nodig is zoals handdoekautomaten, toiletroldispensers, zeepdispensers, luchtverfrissers, afvalbakken, toiletborstels en sanitaire afvalbakken. Vaak kan dit tegen een geringe vergoeding in een bruikleen overeenkomst zodat u niet met de kosten van de dispensers te maken krijgt. Dat maakt het voor u natuurlijk een stuk aantrekkelijker om uw toiletruimtes in stijl in te richten.

Accessoires

Wist u dat wij uw toilet, kleedkamer of doucheruimtes ook van passende accessoires kunnen voorzien zoals kleedhaakjes, ontgeuringsmiddelen om uw kleedkamer fris te laten ruiken en ook dispensers en vullingen voor bijvoorbeeld doucheschuim en verzorgende cremes ? Maar ook korrel of garagezeep voor hele vieze handen. Hiermee kunt u alle supplies snel en gemakkelijk op 1 adres bestellen.

Design of Duurzaam of beide ?

Wij helpen u graag met de juiste keuze te maken. Gaat u voor cradle2cradle duurzaam met de dispensers en vullingen van BlackSatino, voor de dispensers en handverzorgende producten van DEB Stoko of voor Ecolabel met Tork ? Vraag ons om advies, daar zijn we voor!


Maak hieronder uw keuze

subfooter