FoOom Advanced Dispensing

FoOom zet de dispenserwereld op z'n kop

Fooom-touchfree-dispenser

Het team achter FoOom Advanced Dispensing heeft meer dan 25 jaar ervaring met innovatieve dispenseroplossingen en heeft tientallen wereldwijde patenten ingediend.Het bedrijf heeft nu een disruptieve wending genomen met een geheel nieuwe lijn van baanbrekende dispensers.

De FoOom-productfamilie is een volledig modulair systeem dat bestaat uit een breed scala aan pompstijlen, navulopties en dispenserbehuizingen. Afgestemd op verschillende vloeistoffen zoals schuim, zeep, sunlotions en desinfectiemiddelen zijn de gepatenteerde Fooom producten hygiënisch, onderhoudsarm en in een handomdraai bij te vullen. De verschillende pompstijlen die FoOom toepast, zijn allemaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met geselecteerde leveranciers. De onderdelen worden uitsluitend in massaproductie geproduceerd in fabrieken met hoge investeringen onder de strengste procedures voor kwaliteitsborging, wat resulteert in de topprestaties en onovertroffen betrouwbaarheid van onze pompen. Alle navullingen en dispenserbehuizingen worden vervaardigd in geavanceerde geautomatiseerde productielijnen, waardoor producten van de hoogste kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs worden gegarandeerd. De modulaire aanpak van Fooom biedt ook maximale flexibiliteit en maakt een snelle reactie op specifieke klantwensen mogelijk.

Fooom-aircare-enerising

FoOom Room Sprays

Parfumeer een ruimte met deze heerlijke room spray. FoOom aircare roomspray elimineert geurtjes en zorgt voor een aangename en energieke geur. Een paar keer sprayen is genoeg om de ruimte lekker te laten ruiken en een prettige geur te creëren. Deze fijne Room Sprays zijn verkrijgbaar in 3 geuren, Energising, Harmony en Botanics

Neem contact op

subfooter