Fooom

Fooom zet de dispenserwereld op z'n kop. Het team achter Fooom Advanced Dispensing heeft meer dan 25 jaar ervaring met innovatieve dispenseroplossingen en heeft tientallen wereldwijde patenten ingediend.Het bedrijf heeft nu een disruptieve wending genomen met een geheel nieuwe lijn van baanbrekende dispensers.

De Fooom-productfamilie is een volledig modulair systeem dat bestaat uit een breed scala aan pompstijlen, navulopties en dispenserbehuizingen. Afgestemd op verschillende vloeistoffen zoals schuim, zeep, lotions en desinfectiemiddelen zijn de gepatenteerde Fooom producten hygiënisch, onderhoudsarm en in een handomdraai bij te vullen. De verschillende pompstijlen die Fooom toepast, zijn allemaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met geselecteerde leveranciers. De onderdelen worden uitsluitend in massaproductie geproduceerd in fabrieken met hoge investeringen onder de strengste procedures voor kwaliteitsborging, wat resulteert in de topprestaties en onovertroffen betrouwbaarheid van onze pompen. Alle navullingen en dispenserbehuizingen worden vervaardigd in geavanceerde geautomatiseerde productielijnen, waardoor producten van de hoogste kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs worden gegarandeerd. De modulaire aanpak van Fooom biedt ook maximale flexibiliteit en maakt een snelle reactie op specifieke klantwensen mogelijk.

In het hart van Fooom's nieuwe modulaire doseersysteem ligt een slimme reeks pompstijlen. Het systeem omvat gespecialiseerde pompen voor: Spuitzeep, mistzeep en schuimzeep, Gelzeep of lotions,Vloeistoffen voor handdesinfectie, toiletbrilreinigers en oppervlaktereinigers.

Wat opvalt, is het hoge niveau van innovatie: de schuimzeeppomp geeft een dik, rijk schuim af voor een luxueuze handwaservaring, terwijl de nieuwe Micro Mist (MMT) sprayzeeppomp optimale efficiëntie biedt door maximale dekking op uw handen te bieden bij een minimale vloeistofafgifte per dosis.

De nieuwe onderscheidende dispenserlijn is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Hierbij is rekening gehouden met de intuïtieve bediening door de eindgebruiker en door de slimme constructie is ook installatie, service en onderhoud eenvoudig.

Bovendien zijn de producten eenvoudig te reinigen, wat zorgt voor veiligheid en optimale hygiëne. Het productassortiment omvat verschillende soorten dispensers, waaronder:

• Handbediende versies van 500 ml en 1000 ml

• Handsfree, elleboogbediende versies van 500 ml en 1000 ml

• Automatische Sensor Multi-Shot 600 ml versies

Meer weten over de FoOom dispensers en vullingen ?
Neem contact op

subfooter