Diversey

Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt. Het aanbod van Diversey omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. De systemen zijn gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid.

U kunt bij ons terecht voor alle reinigingsmiddelen, machines en hulpmaterialen van Diversey & Taski.Bij Weska zijn we pionier in ons vakgebied en zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing. Vandaar onze keuze voor SURE. Er zijn Cradle-to-Cradle GOLD certificaten afgegeven en uitgereikt door het Cradle-to- Cradle Producten Innovatie Instituut.

SURE is een compleet assortiment reinigings- en desinfectiemiddelen op plantaardige basis voor de dagelijkse schoonmaak en hygiëne van keukens, gebouwen en voor persoonlijke hygiene. SURE-producten bevatten plantaardige ingrediënten die typisch zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, stro en kokos.

SURE® is een uitgebreid assortiment plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die u de professionele schoonmaakresultaten opleveren die u nodig hebt – terwijl ze veilig zijn voor de mens en vriendelijk voor het milieu. SURE® natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te boeten op prestaties. Veilig en duurzaam voor al uw schoonmaakbehoeften SURE® geeft u de schoonmaakprestaties die u nodig hebt om de gezondheid en het welzijn van uw gasten en werknemers te beschermen, terwijl de reputatie van uw merk beter wordt. Met milieuvriendelijke bestanddelen uit hernieuwbare bronnen voldoen de SURE® -producten aan al uw dagelijkse vereisten voor keukens, faciliteiten en persoonlijke verzorging.

Diversey is wereldleider in complete industriële en commerciële oplossingen voor hygiëne en sanitaire voorzieningen. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd en hechten veel waarde aan het verbeteren van het leven van mensen met duurzame en effectieve professionele oplossingen. SURE® staat voor onze wereldwijde inzet voor het leveren van professionele reinigingsproducten die voldoen aan uw strenge eisen voor efficiëntie, met respect voor het milieu en de menselijke gezondheid.

Graag een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers?

Neem contact op

subfooter