Diversey

Oplossingen voor een schone en vertrouwde omgeving

Het doel van Diversey is om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen. Diversey is en blijft altijd een pionier en facilitator voor het leven. Wij streven voortdurend naar revolutionaire technologieën voor schoonmaak en hygiëne die klanten in al onze sectoren een volledig vertrouwen bieden. Hierbij gaat het om: facility management, gezondheidszorg, gastvrijheid, retail/detailhandel, foodservice en food and beverage. Diversey biedt reinigingsproducten, sanitaire en onderhoudsproducten, systemen en diensten aan waarbij chemicaliën, machines en duurzaamheidsprogramma's efficiënt zijn geïntegreerd.

U kunt bij ons terecht voor alle reinigingsmiddelen, machines en hulpmaterialen van Diversey & Taski. Bij Weska zijn we pionier in ons vakgebied en zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing. Vandaar onze keuze voor SURE. Er zijn Cradle-to-Cradle GOLD certificaten afgegeven en uitgereikt door het Cradle-to- Cradle Producten Innovatie Instituut.

SURE®, 100% plant based cleaning products

SURE® is een uitgebreid assortiment plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die u de professionele schoonmaakresultaten opleveren die u nodig hebt – terwijl ze veilig zijn voor de mens en vriendelijk voor het milieu. SURE® natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te boeten op prestaties. Veilig en duurzaam voor al uw schoonmaakbehoeften SURE® geeft u de schoonmaakprestaties die u nodig hebt om de gezondheid en het welzijn van uw gasten en werknemers te beschermen, terwijl de reputatie van uw merk beter wordt. Met milieuvriendelijke bestanddelen uit hernieuwbare bronnen voldoen de SURE® -producten aan al uw dagelijkse vereisten voor keukens, faciliteiten en persoonlijke verzorging.

Diversey is wereldleider in complete industriële en commerciële oplossingen voor hygiëne en sanitaire voorzieningen. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd en hechten veel waarde aan het verbeteren van het leven van mensen met duurzame en effectieve professionele oplossingen. SURE® staat voor onze wereldwijde inzet voor het leveren van professionele reinigingsproducten die voldoen aan uw strenge eisen voor efficiëntie, met respect voor het milieu en de menselijke gezondheid.

sure interieur reiniger
SURE Interior & Surface Cleaner is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor gebruik op harde oppervlakken (ook op voedselcontactplaatsen) en is geschikt voor vloeren, muren, deuren, plafonds en overige oppervlakken. Geschikt voor reiniging van alle waterbestendige, harde oppervlakken, inclusief aluminium en andere zachte metalen. Effectief bij alle waterhardheden. Bevat geen geur- of kleurstoffen. Bevat plantaardige ingrediënten verkregen uit hernieuwbare bronnen. 100% biologisch afbreekbaar via een natuurlijk ontbindingsproces waarbij geen hardnekkige residuen worden achtergelaten.
sure floor cleaner
SURE Floor Cleaner is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften. SURE Floor Cleaner is een geconcentreerde laagschuimende dagelijkse reiniger voor gebruik op alle waterbestendige vloeren. Geschikt voor alle reinigingsmethoden, inclusief emmer reiniging en reiniging met een schrobzuigmachine. Het geconcentreerde product is zuinig in gebruik. Veilig te gebruiken op alle waterbestendige vloeren. Geen grijze waas of vette film op de vloer.
sure ontvetter keuken
SURE Cleaner & Degreaser is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften. SURE Cleaner & Degreaser is een geconcentreerde krachtige ontvetter voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken in keukens zoals keukenapparatuur, afzuigkappen, kookplaten, tafels, etc. Het product is tevens geschikt voor diepgaande reiniging van vloeren en voor het topstrippen van de vloer.

SURE®- The Power Of Nature

SURE® is een compleet assortiment reinigings- en desinfectiemiddelen voor de dagelijkse schoonmaak en hygiëne op plantaardige basis en 100% biologisch afbreekbaar voor keukens, gebouwen en persoonlijke hygiëne. SURE-producten bevatten ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, stro en kokos. SURE® oplossingen zijn verkrijgbaar in 0,75L, 1L flessen, 5L cans en ook in de unieke doseer en dispenser systemen van SmartDose™, QuattroSelect, Divermite™, Soft Care Line en IntelliCare. Alle Formuleringen voldoen aan eco-certificering criteria en zijn tevens EU Ecolabel gecertificeerd. Sinds 2021 zijn de SURE® producten ook Gold Cradle to Cradle Certified™ ?, deze certificaten zijn uitgereikt door het Cradle-to-Cradle Producten Innovatie Instituut.

Graag een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers?

Neem contact op

subfooter