Materialen

schoonmaak_materialen_kopen

Materialen

De dagelijkse schoonmaakmaterialen zijn net zo belangrijk als de grote schoonmaakmachines. Het zijn de aanvullende schoonmaakspullen die het mogelijk maken om iedere ruimte of pand tot in de puntjes schoon achter te laten. Door te kiezen voor 1 merk geeft u uw medewerkers en bedrijf een mooie uitstraling mee. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de werkwagens van Vileda Professional ervoor kiezen de paneeldeuren te personaliseren met een mooie afbeelding of uw bedrijfslogo. Hoe mooi is dat! En bij Numatic professional kunt u kiezen uit een hele range werkwagens en zelfs stofzuigers gemaakt van gerecycled kunststof. En kijk ook eens op onze webshop bij de Allure materialen van Wecoline. Hoe klein ook, de schoonmaakartikelen in deze categorie zijn onmisbaar voor u als schoonmaakbedrijf, hotel, school of vereniging.

Uit voorraad leverbaar

Er vallen heel veel verschillende schoonmaakspullen onder de noemer ‘schoonmaakmaterialen’. Hierbij kunt u denken aan reinigingsdoekjes, stofwissers, sponzen, emmers, moppen, allerhande borstelwerk en (huishoud)trappen etc. Ook het assortiment van Vikan met HACCP borstelwerk en stelen ontbreekt hier natuurlijk niet.

Professionele materialen

Van schoonmaakmaterialen die dagelijks of veelvuldig gebruikt worden, mag u verwachten dat ze van topkwaliteit zijn. In onze webshop vindt u daarom alleen schoonmaakspullen die naar onze mening de beste prestaties leveren. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. U kunt er dan ook van uitgaan dat wij ook op het duurzame karakter hebben gelet bij onze keuze voor bepaalde merken of reinigingsmaterialen. Ontdek het zelf!


Maak hieronder uw keuze

subfooter