Telescoopbewassing

Telescoopbewassing

Een telescopische steel zorgt ervoor dat gevaarlijke capriolen op wiebelende ladders verleden tijd zijn. Dankzij telescoopstelen kunnen uw schoonmaakmedewerkers veilig met beide voeten op de grond blijven staan en toch plekken bereiken die anders onbereikbaar zijn. Telescoopstelen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar, uitschuifbaar en te koop in combinatie met allerlei handige accessoires. Zo kunt u inwassers, raamwissers, schrobborstels en dakgootreinigers op een telescopische steel klikken. Dat maakt telescopische stelen voor allerlei doeleinden bruikbaar. Telescoopstelen van aluminium zijn ideaal wanneer u ze maar af en toe nodig heeft. Ze hebben een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Voor een professionele telescoopsteel voor frequent gebruik kunt u het beste voor glasvezel of carbon / hybride kiezen. Lichter dan aluminium maar minstens net zo sterk! Daardoor kunnen uw schoonmaakmedewerkers zonder klachten blijven schoonmaken, want ook aan het ergonomische ontwerp is gedacht.

Osmosewater maken op locatie

Voor zowel de particulier als een schoonmaakbedrijf of een Vereniging van Eigenaren leveren wij systemen waarmee u op uw eigen locatie van gewoon kraanwater osmose water kunt maken. Doordat mineralen en kalk uit het water gefilterd worden kunt u met minimale inspanning uw ramen, gevelbeplating en zonnepanelen reinigen. Het osmosewater zorgt ervoor dat er een streeploos resultaat achtergelaten wordt. Door deze systemen te combineren met de gewenste maat steel hoeft u niet het dak op om de zonnepanelen of ramen op hogere verdiepingen te zemen.

Borstels, onderdelen & accessoires

Wij hebben een groot assortiment aan borstels en onderdelen op voorraad in ons magazijn in Rotterdam. U bent van harte welkom om langs te komen tijdens onze openingstijden.


Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide glasbewassingsassortiment

subfooter