Reinigingsmiddelen

reinigingsmiddelen_kopen

Reinigingsmiddelen

Als bedrijf wilt u erop kunnen vertrouwen dat de reinigingsmiddelen die u gekocht hebt doen wat ze beloven. Bij Weska weet u zeker dat u kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt. Wij begrijpen namelijk goed met welke uitdagingen u te maken krijgt tijdens uw werkzaamheden. Ons assortiment reinigingsmiddelen is dan ook enorm veelzijdig. Of u nu schoonmaakmiddelen nodig heeft voor de vloer, sanitair, interieur of de keuken we bieden voor iedere situatie een passende oplossing.

Effectieve schoonmaakmiddelen

Het aanbod reinigingsmiddelen in het assortiment van Weska bestaat behalve uit onze eigen lijn reinigingsmiddelen uit bekende merken als Diversey, Taski, CCPI, Tana Professional en vele andere merken die hun naam ruimschoots bewezen hebben. Green care PROFESSIONAL bijvoorbeeld biedt als eerste ter wereld reinigingsproducten aan met het Cradle to Cradle Gold-kwaliteitscertificaat. De ruitenreinigers, vloerstrippers, sanitairreinigers en vloerreinigers van dit vooraanstaande merk bieden we dan ook vol trots aan. Maar ook luchtverfrissers, interieurreinigers, vlekverwijderaars, ontkalkers en vele andere schoonmaakartikelen van A-merken vindt u in het aanbod van Weska terug.

Reinigingsartikelen voor allerlei toepassingen

Ieder schoonmaakproces vraagt weer om andere schoonmaakproducten. Om alle branches zo goed mogelijk te voorzien van de juiste reinigingsartikelen, kunt u ons aanbod reinigingsmiddelen eenvoudig zoeken. Zo vindt u snel de schoonmaakmiddelen die voor uw schoonmaakbedrijf, hotel, school of vereniging het meest geschikt zijn. En uiteraard voldoen al onze producten aan de geldende wetten, eisen en hygiënerichtlijnen waardoor u de service kunt leveren die u en uw gasten of klanten verwachten!


Maak hieronder uw keuze

subfooter