Emmers & Sprayflacons

Emmers en sprayflacons

Een emmer behoort toch wel tot de ‘basisuitrusting’ van iedereen die schoonmaakt. Maar er zit veel verschil tussen emmers! Dat zou u op het eerste gezicht misschien niet zeggen, maar een fijne emmer kan een wereld van verschil maken. Hetzelfde geldt voor een sprayflacon. Gelukkig vindt u in het assortiment van Weska verschillende goede emmers en sprayflacons. Ook zijn er speciale sprayers met een schuimtrigger. Dit is handig als u een schuimend product wilt aanbrengen op een oppervlakte. Hiermee voorkomt u inademen van het product en het blijft langer "plakken " aan bijvoorbeeld een muur.

Handige items met kleur- en cijferherkenning

Bij een emmer is er een duidelijk verschil te zien tussen bijvoorbeeld een ‘gewone’ emmer en een mopemmer voor een werkwagen. Daarnaast werken professionele schoonmaakmedewerkers met een kleurcodesysteem. Het is dan ook om die reden dat eenzelfde emmer in meerdere kleuren besteld kan worden voor locaties die op deze manier werken. Ook een sprayflacon is in meerdere kleuren te koop om het risico op vergissingen te verminderen. Een schoonmaaksysteem met kleurcodering voorkomt kruisbestuiving van bacteriën en de beschadiging van kwetsbare oppervlakken. Zo wordt de blauw over het algemeen gebruikt voor het interieur en rood voor sanitaire voorzieningen. Meestal worden gekleurde emmers ook gecombineerd met gekleurde schoonmaakdoeken.

Meten is weten

Om in reinigingsmiddelen in de juiste dosering te gebruiken maakt u gebruik van bijvcoorbeeld doseerdoppen of een maatbeker. Hiermee voorkomt u methodefouten en een streperig resultaat door overdosering.

Lagedrukspuiten

Voor het inschuimen of innevelen van verontreinigde oppervlakken gebruikt u gemakkelijk een lage drukspuit. Deze zijn er in diverse uitvoeringen. Handmatig of op een accu wat het werk vergemakkelijkt. Ook kun u gebruik maken van een lagedrukspuit met een lange lans om zo op moeilijk bereikbare plaatsen uw product aan te brengen..


Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

subfooter