Nilfisk

Een toonaangevende wereldwijde producent van professionele schoonmaakproducten en -diensten.

Het bedrijf is opgericht vanuit een visie om wereldwijd producten van de hoogste kwaliteit te produceren en te verkopen en Nilfisk past zich al meer dan honderd jaar aan de veranderende behoeften van markten en klanten aan met innovatieve producten en oplossingen. Met wereldwijd verkoopkanalen zijn er over de hele wereld sterke en waardevolle klantrelaties en partnerschappen opgebouwd en streeft Nilfisk ernaar voorop te lopen op het gebied van technologische vooruitgang om nu en in de toekomst in de behoeften van klanten te voorzien.

Op dit moment biedt Nilfisk een uitgebreid assortiment eersteklas schoonmaakproducten en een vertrouwd service-aanbod aan de professionele markt. De belangrijkste productlijnen zijn vloerreinigingsapparatuur, stofzuigers en hogedrukreinigers en een breed scala aan huishoudelijke stofzuigers en hogedrukreinigers voor consumenten over de hele wereld.

Vloerreiniging

Op zoek naar een uitstekend werkende schrobzuigmachine met hoge productiviteit om effectief mee te reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen met onze kennis uitstekend adviseren over de juiste schrob- en zuigmachine voor uw vloer. We komen hier voor bij u op locatie langs om de juiste machine voor u te selecteren. Hierbij houden wij rekening met de wensen van de gebruikers, de oppervlakte, vrije ruimte en geven u het juiste advies.

Wij kunnen machines aanbieden uit het hele assortiment van Nilfisk, zowel de achterloop schrobzuigmachines, compacte schrobzuigmachines en de grotere opzit schrobzuigmachines

Vanzelfsprekend is het na een inventarisatie van uw wensen mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen. Neem hier gerust contact met ons over op, een van onze ervaren accountmanagers zal dan met u een afspraak inplannen

Stofzuigers

Van stof en vuil tot vloeistoffen. Nilfisk biedt een groot assortiment aan stofzuigers voor alle doeleinden.

De industriële stofzuigers van Nilfisk zijn de optimale oplossing voor onderhoud, reiniging en productieautomatisering en bieden een nuttige oplossing voor de reiniging in krappe ruimtes en voor de verwijdering van gevaarlijke dampen en stof. Industriële stofzuigers zijn ook nuttig in situaties waar geen stofemissies toegelaten zijn, zoals ruimtes met stofgevoelige machines, laboratoria en cleanroomfaciliteiten. De meest bekende industriële stofzuiger van Nilfisk is natuurlijk de GM80P, de stofzuiger met de retro ketel.

Commerciële stofzuigers zijn de juiste oplossing voor schoonmaakprofessionals. Gebruiksvriendelijke stofzuigers, borstelzuigers en stof-/waterzuigers met een grote capaciteit. De professionele stofzuigers van Nilfisk zijn ook dagelijks erg prettig in gebruik. We hebben een groot aanbod aan diverse soorten stofzuigers voor verschillende branches. Nilfisk maakt commerciële stofzuigers voor schoonmaakprofessionals en bieden een scala dat alles omvat. Denk aan ketelstofzuigers maar ook aan accu-aangedreven zuigers en nat- en droogzuigers.

Hogedrukreinigers

Wat de klus ook is, Nilfisk heeft altijd een hogedrukreiniger voor uw situatie. Mobiel, stationair en brandstof aangedreven.

Bij Weska bent u aan het juiste adres voor een Nilfisk hogedrukreiniger, wij kunnen u adviseren over koud water en warm water hogedrukreinigers, zelfs stationaire systemen zijn mogelijk. Dit doen wij in goede samenwerking met Nilfisk Nederland om te zorgen dat u het juiste systeem voor uw bedrijf aankoopt.

Service en onderhoud wordt ook door onze partner Nilfisk uitgevoerd zodat u verzekerd bent van het gebruik van de juiste en echte Nilfisk onderdelen.

Weska als uw Nilfisk Partner

Weska is reeds tientallen jaren een gewaardeerde partner van Nilfisk. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over Nilfisk machines en service van al uw machines.

Neem contact met ons op

subfooter