Schrob-Zuigmachines

Schrobzuigmachines

Een schone vloer, dat wil toch iedereen. Een vloer schrobben kan veel gemakkelijker met een schrobzuigmachine. Een schrobzuigmachine is er voor alle vloerafwerkingen in alle branches. Dankzij een (industriële) schrobmachine is de ruimte sneller en gemakkelijker schoon te krijgen.

Wat is voor u de juiste schrobzuigmachine

Dat hangt als eerste natuurlijk af van het oppervlakte wat u wilt reinigen en de vloerafwerking. Heeft u een zitmachine nodig of een achterloopschrobzuigmachine, een machine met een cilindrisch dek of een walsborstel. Met deze keuze helpen onze ervaren accountmanagers graag. Daarvoor maken we het beste een afspraak bij u op locatie zodat we u van het juise advies kunnen voorzien.

Borstels, pads of onderdelen

Van ieder model schrobzuigmachine in ons aanbod vindt u op de website uitgebreide informatie. Bestellen doet u eenvoudig online. Heeft u alleen nieuwe schrobmachine pads nodig, een nieuwe borstel voor uw schrobmachine of losse onderdelen? Ook daarvoor bent u bij Weska aan het juiste adres. Alles onder één dak!

TSM Willmop 50, schoon in een handomdraai

In een handomdraai schoon, zelfs in overvolle ruimtes! In winkelcentra, ziekenhuizen, scholen, restaurants en sportcentra treden er complexe schoonmaakproblemen op: oppervlakken vol hindernissen, moeilijk bereikbare plaatsen, strengere hygiënische normen enz.Ondanks de grotere en overvolle ruimtes hoeft schoonmaken geen extra uitdaging te vormen. Het juiste materiaal is dé oplossing hiervoor! Om al die redenen hebben we de WILLMOP 50 ontwikkeld, de lichtste en gemakkelijkst bestuurbare schrobzuigmachine op de markt. Deze machine combineert het hoge rendement van een professioneel toestel met de soepelheid van een traditionele mop. Daar komt nog eens bij dat de nieuwste generatie lithiumbatterijen een vrijwel continu gebruik garanderen.

Advies of hulp nodig ? Bel, mail of chat met ons!

subfooter