Eenschijfsmachines

Eenschijfsmachines

Voor het schuren, boenen, polijsten en onderhouden van uw vloer is een eenschijfsmachine op de markt gebracht. Daarmee wordt vervuiling verwijderd en ziet de vloer er weer als nieuw uit. Het eindresultaat van de behandeling is veelal afhankelijk van de rotatiesnelheid van de eenschijfsmachine. De machines van Weska hebben verschillende rotatiesnelheden en bewegingspatronen. Weska, uw groothandel in schoonmaakmachines levert eenschijfsmachines van de merken Nilfisk, Schwamborn, Numatic, TomCat en Excentr.

De juiste machine voor uw klus

Een eenschijfmachine is verkrijgbaar in verschillende snelheden en werkbreedtes zoals low speed, duo speed, high speed en ultra high speed. Een low speed eenschijfmachine bijvoorbeeld is zeer geschikt om te gebruiken om een vloer te schrobben of te strippen. Een (ultra) high speed eenschijfsmachine zorgt door zijn hoge rotatiesnelheid voor een glanzend effect op een vloer, zeker als u deze gebruikt met diamant pads. Een duo speed machine kan zowel als low speed en als high speed machine fungeren.

Pads of borstels ?

Voor een low speed eenschijfsmachine kunnen zowel pads als borstels gebruikt worden. Pads met koolstofdiamant hebben naast een schurend effect ook een renoverend effect. Een high speed eenschijfmachine wordt in combinatie met een pad gebruikt. Een ultra high speed machine kan door de hoge rotatiesnelheid enkel met pads werken en uiteraard alleen pads die bestand zijn tegen de hoge wrijvingskracht en warmte. Ultra high speed machines met een afzuigfunctie verzamelen zoveel mogelijk stof wat vrijkomt.

Excentrische machines

Ook zijn er nog orbitale en excentrische eenschijfsmachines die zowel roterende als excentrische bewegingen maken. Deze machines geven een ontzettend goed resultaat op allerlei vloerafwerkingen.

Advies of hulp nodig ? Bel, mail of chat met ons!

subfooter