Handdoeken

Handdoeken

Het ontbreken van handdoeken is voor niemand fijn. Het kan voor gasten een reden zijn om u een negatieve review te geven en voor uw personeel een oorzaak voor het minder prettig kunnen werken. Door uw bestelling op tijd online te plaatsen, voorkomt u dat u zonder handdoeken komt te zitten. Bij Weska vindt u een ruim aanbod handdoeken, van handdoekrollen tot vouwhanddoekjes voor uw handdoekdispensers.

Vouwhanddoekjes in allerlei soorten en maten

In het assortiment van Weska vindt u allerlei handdoeken voor meerdere toepassingen. Van servetten en dispensers voor op tafel tot facial tissues en handdoekrollen voor drukbezochte sanitaire ruimten of contact met levensmiddelen. Ook vouwhanddoekjes verkopen we in de verschillende soorten die mogelijk zijn, zoals minifold, multifold, interfold, C en Z-vouwhanddoekjes.

De juiste handdoek voor uw dispenser

We begrijpen dat het u misschien duizelt als u de verschillende soorten vouwhanddoekjes ziet. Het verschil tussen C en Z-vouwhanddoekjes is dat C-vouwhanddoekjes als het ware op elkaar gestapeld liggen, waardoor de gebruiker er meerdere tegelijk uit de handdoekdispenser kan halen. Bij Z-handdoekjes komt de tweede er meteen uit als de eerste gepakt wordt, waardoor er altijd weer een nieuwe klaar hangt voor de volgende gast. Z-vouwhanddoeken vouwen als een Z in elkaar.

Minifold, multifold en interfold

Het verschil tussen minifold, multifold en interfold is dat minifold en multifold vouwhanddoekjes heel klein zijn en daardoor ideaal voor locaties met weinig ruimte voor een handdoekdispenser. Minifold is zelfs nog kleiner dan multifold. Interfold vouwhanddoekjes hebben uitgevouwen het grootste oppervlak en een groot absorptievermogen. Ze zijn langer dan Z-vouwhanddoeken maar werken volgens hetzelfde principe. Bestel de handdoeken, handdoekrollen of handdoekdispenser van uw keuze eenvoudig online!

Maak hieronder uw keuze in het soort handdoek dat u zoekt.

subfooter