Unger

UNGER - Professionele reinigingsmiddelen voor professionele glas- en gebouwenschoonmaakmiddelen

Met meer dan 50 jaar ervaring staat UNGER garant voor de beste kwaliteit, efficiëntie en innovatie op het gebied van reinigingsproducten voor de professionele glas- en gebouwenreiniging. Door voortdurende ontwikkeling en innovatieve reinigingssystemen richt UNGER zich met haar producten op holistische oplossingen die een snelle, effectieve en bijzonder gebruiksvriendelijke reiniging mogelijk maken. Op het gebied van gebouwreiniging en professionele glasreiniging biedt UNGER niet alleen reinigingsgereedschappen en -systemen aan, maar ook andere accessoires en reinigingsmiddelen, van stofverwijdering tot reiniging op zonne-energie met zuiver water.


UNGER-reinigingsapparaten helpen professionele glasreinigers om hun werk beter, sneller en gemakkelijker te doen! Daarom zijn ze optimaal aangepast aan de eisen van een professionele raamreiniging en zijn ze functioneel gezien de laatste stand van de techniek. UNGER-gereedschappen zijn door hun ergonomische vormgeving bijzonder gezond.

Voor de reiniging van ramen en glasoppervlakken moet aan de hoge eisen van professionele glasreinigers worden voldaan. Daarom richt UNGER zich bij de ontwikkeling van nieuwe producten altijd op efficiëntie, ergonomie en probleemoplossing.

Komt u gerust eens langs in onze showroom waar we een uitgebreid assortiment aan Unger producten op voorraad hebben

Een afspraak maken met een van onze ervaren accountmanagers ?
Neem contact op

subfooter