Unger Zuiver Water-filters DIDe UNGER zuiver waterfilters zijn het centrale onderdeel van het zuiver waterreinigingssysteem. Het filter verwijdert mineralen uit het water, wat het water een bijzonder hoge reinigingskracht geeft. Na het drogen blijven er geen resten zoals kalk of watervlekken op het oppervlak achter. Het oppervlak is dan schoon zonder strepen.

Deïonisatie Zuivere Waterfilter

De HydroPower Ultra Filter is het meest efficiënte zuivere watersysteem gebaseerd op het principe van deïonisatie. HydroPower Ultra Filters overtreffen de hoogste eisen op het gebied van efficiëntie, workflow, winstgevendheid en comfort dankzij de topuitrusting met FloWater technologie, Ultra Resin Packs en FastLock snelsluitingen.

De UNGER HydroPower® Ultra is verkrijgbaar in drie varianten Ultra S, Ultra LC en Ultra L, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Alle modellen kunnen compact en eenvoudig worden getransporteerd. Met de beproefde FastLock snelkoppeling met veilig, zelfvergrendelend mechanisme en overdrukventiel kan de tank eenvoudig worden geopend en gesloten. Een standaard geïntegreerde TDS-meter geeft aan wanneer de Ultra Hars Packs moeten worden vervangen.

Bekijk hieronder de verschillende HydroPower kits

unger hydropower
De kit voor beginners bij het ramen lappen met zuiver water. Professionele glazenwassers hebben met de HydroPower Ultra-starterskit Alu een compleet reinigingssysteem met tal van tools die hun het werk en de stap naar schoonmaken met zuiver water aanzienlijk vereenvoudigen. Deze zesdelige kit bevat: een HydroPower Ultra-zuiverwaterfilter, een nLite-watergeleidende telescoopsteel, een nLite-hoekborstel, een nLite-hoekadapter, een nLite-slang en een waterstroomregelaar
unger hydropower s
Voor gebruik bij glasbewassing met zuiver water biedt de watergeleidende nLITE Carbon Composite briljante oplossingen. Dankzij de hoogwaardige mix van carbon en glasvezels is het UNGER nLITE Systeem zo belastbaar. Ergonomisch is de watergeleidende telescoopsteel ook: de telescoopsteel ligt ideaal in de hand, waardoor de schoonmaakbewegingen nauwkeurig kunnen worden gecontroleerd. Dankzij het gemakkelijke steeksysteem en de uittrekstop kunnen watergeleidende telescoopstelen eenvoudig worden gemonteerd.
Hydropower ultra L
De nLITE Carbon 24K steel is de eerste keuze voor professionele glazenwassers die middelhoge gebouwen of ramen schoonmaken. Wie al vertrouwd is met het UNGER zuiver water systeem zal hiermee een volgend level bereiken in glasbewassing met zuiver water. De UNGER HydroPower Ultra Filter L vormt het hart van de kit en produceert d.m.v. een de-ionisatiemethode zuiver water. Met behulp van FloWater technologie produceert het filter bijzonder gelijkmatig zuiver water.Unger Glasreiniging

De UNGER-reinigingssystemen en toebehoren voor de professionele glasreiniging bieden glazenwassers innovatieve en ergonomische tools. Naast ruitenwissers, inwassers , telescopische stelen en schrapers, omvat dit ook andere reinigingsmiddelen en accessoires voor het veilig en efficiënt reinigen van glazen oppervlakken.

unger ergotec raamwisser
De ErgoTec productlijn is ontworpen voor alle professionele glazenwassers en schoonmakers die op zoek zijn naar hoogwaardige en betrouwbare gereedschappen. Alle producten van UNGER zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik en zijn uitermate duurzaam en robuust. Profs werken met de ergonomische ErgoTec gereedschappen moeiteloos en zonder blessures.
unger stripwasher
Met de UNGER glasreinigingssets krijgt de professionele glasreiniger alles wat hij nodig heeft in één verpakking. Door het gebruik van de juiste reinigingstechniek kan met de inwasser en ruitenwisser zonder nabewerking een streeploos resultaat worden bereikt. Door de geschikte accessoires zoals tassen en riemen kunnen de reinigingsmiddelen eenvoudig op het lichaam worden gedragen..
glasreinigingssets
Topkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn slechts twee redenen waarom de ErgoTec serie van UNGER zo populair is. Met name bij grote glaspartijen die regelmatig moeten worden schoongemaakt, willen glazenwassers geen concessies doen. Compromisloos goed is de driedelige kit met producten die echte evergreens zijn.

Weska voor de glazenwasser

Bij Weska hebben we werkelijk alles in huis om elke doorgewinterde glazenwasser te voorzien van glasbewassings materialen. We zijn elke ochtend om 7 uur geopend, je kunt dan al bij ons terecht voor het afhalen van glazenwassersmaterialen zoals inwassers, sponzen, glasreinigers, tanken van osmosewater en natuurlijk een lekkere bak koffie of chocomel.

Advies nodig? Neem contact met ons op.

subfooter