Desinfectie

Desinfectie

Desinfectiemiddel is altijd handig en in sommige branches zelfs onmisbaar. Denk aan ruimtes waar met eten of met patiënten gewerkt wordt. Voor desinfectie worden middelen gebruikt die micro-organismen, zoals bacteriën schimmels en virussen, onschadelijk maken. Zo wordt voorkomen dat micro-organismen ontstaan, meer worden of zich verspreiden.

Wij leveren uit voorraad

In bijvoorbeeld hotels en zorginstellingen is het essentieel om continu desinfectiemiddel op voorraad te hebben. Denk maar aan de huidige Coronacrisis, waarbij uw gast of patient moet kunnen vertrouwen op een een schone en veilige omgeving. Weska heeft een ruim assortiment desinfectie, waaronder desinfectiedoekjes, spray of bijvoorbeel de Desinfector Pro, een apparaat waarmee ineen zeer korte tijd een gehele ruimte desinfecteren. Voor uw medewerkers dat regelmatig desinfectiemiddel gebruikt, is het prettig als het veelvuldig gebruik van het middel niet leidt tot huidirritaties of allergische reacties, geïrriteerde slijmvliezen of ogen. In ons assortiment vindt u daarom ook desinfectiemiddel terug dat geen schadelijke stoffen bevat en geen schadelijk residu achterlaat. Zo hebben we speciale alcohol wipes die handgrepen, telefoonhoorns, bedieningspanelen, snijmachinemessen, dispensers van sauzen, waterkoelers et cetera snel en hygiënisch reinigen.

Schone lucht voor iedereen

Uw kantooromgeving of gastenkamers van schone en veilige lucht voorzien ? De luchtreinigers van Excentr vernietigen virussen en bacterien door middel van HEPA 13 filters en UVC licht. De unieke samenstelling van de Excentr Air maakt het verschil. De positie van het UVC-licht dat op het filteroppervlak is gericht, zorgt voor een constante blootstelling van de ingesloten verontreinigingen. Deze blootstelling breekt het DNA en RNA af en vernietigt zo alle ingesloten verontreinigende stoffen.

subfooter