Vepa Bins

afvalbak afvalsystemen

Vepa Bins ruim 30 jaar specialist in afvalsystemen

Vepa Bins is al ruim 30 jaar specialist in afvalsystemen en onze partner in het leveren van afvalsystemen. Als familieonderneming begonnen met de verkoop van afvalbakken uit huis, tegenwoordig opererend vanuit een eigen bedrijfspand met meer dan 30.000 m2 magazijnruimte. Daarmee is Vepa Bins uitgegroeid tot de grootste, meest veelzijdige, aanbieder van afvalbakken in Europa.

Als familiebedrijf zijn wij er op gericht een sterke en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Daarbij staan uw wensen en belangen én die van uw klanten voorop. Vanuit ons distributiecentrum in Den Helder kunnen wij ons uitgebreide assortiment veelal uit voorraad leveren. Dit doen wij binnen Nederland en België met onze eigen vrachtwagens. Voor andere landen werkt Vepa Bins nauw samen met betrouwbare transportpartners, zodat u uw bestellingen snel en correct ontvangt.

Besteld u bij ons online een of meerdere afvalbakken dan krijgt u meteen een leuke korting. Heeft u voor een project grotere aantallen nodig of speciale wensen dan denken wij graag met u mee over het juiste systeem en natuurlijk de beste prijs.

Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen

Op het gebied van afvalbakken heeft Vepa Bins het meest uitgebreide assortiment in Europa. Afvalsystemen van kunststof, aluminium of staal voor binnen of voor buiten. Kleine afvalbakken van 1 liter tot grote systemen en containers van 1100 liter. Kortom, een keur aan afvalbakken geschikt voor elke locatie!

De breedte van het assortiment aan afvalbakken wordt mede bepaald door de grote hoeveelheid (A-)merken dat aangeboden wordt. Simplehuman, Rubbermaid, Brabantia, Wesco zijn een aantal van deze merken. Daarnaast heeft Vepa Bins ook veel ‘eigen’ producten die gemaakt worden door diverse productiepartners, zoals onder andere de (vlamdovende) papierbakken, buitenbakken, asbakken en peukenzuilen. In veel gevallen worden deze producten exclusief voor Vepa Bins geproduceerd, in Nederland, maar ook elders in Europa of Azië.

Het ‘eigen’ merk EKO krijgt steeds meer naamsbekendheid. Dit betreft mooie design producten voor huiselijk gebruik, vaak zeer scherp geprijsd. Mede hierdoor is er veelal voor elk budget een afvalbak beschikbaar.

Naast afvalbakken is het assortiment in de loop der jaren sterk uitgebreid met een keur aan producten die onontbeerlijk zijn voor elke onderneming. Van garderobesystemen tot brievenbussen en van kantoorartikelen tot schoonmaakproducten. Hierdoor fungeert Vepa Bins steeds vaker als ‘one stop shop’ voor haar dealers.

Bij Weska kunnen wij u met het uitgebreide assortiment van Vepa Bins voorzien van alle mogelijkheden op het gebied van afval beheersing. We denken graag met u mee!

Graag een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers?

afvalbak afvalsystemen

Neem contact op

subfooter