Doseerhulpen

Doseerhulpen

De juiste dosering van uw schoonmaakmiddelen is belangrijk. Hiermee voorkomt u niet alleen verspilling van product maar kan ook het gebruik van teveel schoonmaakmiddelen leiden tot slechtere resultaten. Veel schoonmaakmiddelen laten bij overdosering een residu op het oppervlakte achter wat dan alleen maar meer stof en vuil aan trekt en voetstappen of vingerafdrukken achterlaat.

Doseerpompen en dopjes

Voor elke situatie hebben wij een oplossing om te voorkomen dat er overgedoseerd wordt. Dit kan zijn een doseerdopje op de fles reinigingsmiddel waarop gemakkelijk is af te lezen hoeveel ml reinigingsmiddel er gebruikt wordt. Of door een pompje, net als op een grote pot mayonaise, op een can schoonmaakmiddel te plaatsen welke elke keer een bepaalde hoeveelheid schoonmaakmiddel afgeeft.

Doseersysteem

Voor grote locaties of voor bijvoorbeeld het vullen van uw schrob- en zuigmachine kunnen we ook een systeem op de waterleiding aansluiten welke dan water met de vooraf ingestelde hoeveelheid schoonmaakmiddel afgeeft. Ook kunt u hier kiezen voor het vullen van emmers of sprayflacons. Met al deze opties is overdoseren en dus methodefouten verleden tijd.

Advies nodig ?

Bel,mail of app met ons en we komen bij u langs om voor u de juiste oplossing aan te bieden.


Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

subfooter