Afvalinzameling

afvalzakken_afvalbakken_kopen

Afvalinzameling

Rondslingerend afval geeft geen goede uitstraling en indruk aan uw locatie. Dit kunt u voorkomen door te zorgen voor de juiste afvalinzameling in uw gebouw. Dat kan een eenvoudige afvalbak, of pedaalemmer zijn of misschien wel een unit voor het inzamelen van gescheiden afval. Weska verkoopt ze in allerlei soorten en maten.

Afvalbakken in alle kleuren en vormen

Besteld u bij ons online een of meerdere afvalbakken dan krijgt u meteen een leuke korting. Heeft u voor een project grotere aantallen nodig of speciale wensen dan denken wij graag met u mee over het juiste systeem en natuurlijk de beste prijs.

Ons aanbod afvalbakken bewijst daarnaast dat materialen voor afvalverzameling helemaal niet saai of lelijk hoeven te zijn. Ook stijlvolle afvalbakken met een touch-deksel of een in het oog springende kleur vindt u daarom in ons aanbod terug. Vraag ons gerust om hulp, het aanbod is enorm.

Alles voor duurzame afvalscheiding

Omdat wij zelf als bedrijf veel oog hebben voor het milieu, begrijpen wij als geen ander dat u ook uitgebreid over afvalscheiding nadenkt. Voor efficiënt afvalbeheer zijn geschikte afvalbakken en -zakken uiteraard onmisbaar. In ons assortiment vindt u dan ook afvalzakken in verschillende diktes voor verschillende soorten afval. Plastic afval vraagt weer om andere afvalzakken dan groenafval. Daarvoor zijn speciale composteerbare afvalzakken te koop. En zwaarder afval moet in een stevigere zak zitten dan de zak die u in de pedaalemmer van een hotelkamer plaatst. Van lichtgewicht LDPE tot stevig HDPE en van de bekende grijze KOMO-afvalzak tot de nieuwe Powersterko® recycled afvalzakken , bij Weska heeft u genoeg keuze.


Maak hieronder uw keuze

subfooter