Werner & Mertz

Werner & Mertz Professional is de partner die uw duurzaam ondernemen verzekert.

De producten van Werner & Mertz worden doordacht ontwikkeld. Door de hoge reinigingsprestaties te combineren met het eco-doeltreffend productdesign wordt het voordeel voor onze klanten gemaximaliseerd. Door duurzaam te leven volgens de traditie van ons bedrijf, dragen wij bij tot een verhoging van uw rentabiliteit en imago.

tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee merken van Werner & Mertz Professional die uitgebreide schoonmaak- en reinigingsoplossingen aanbieden. Elk merk heeft zijn eigen achtergrond en persoonlijkheid, maar ze staan beide garant voor duurzame, schitterende prestaties. Producten van green care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen.

Producten van tana PROFESSIONAL garanderen betrouwbare, bewezen prestaties en zijn toegewijde aanbieders van oplossingen. Werner & Mertz produceert daar waar mogelijk duurzame producten voor Building Care, Keukenhygiëne, Personal Care, Linnenwas en Industrie. Zo vindt u in ons assortiment van Tana Professional de meest verkochte ontkalker maar ook heerlijk geparfumeerde reinigers welke u kunt gebruiken voor alle oppervlakken. Ze zijn zelfs heel goed in te zetten als luchtverfrisser door het reinigingsproduct te verdunnen met water in een sprayflacon.!

Samen met een van onze ervaren accountmanagers uw assortiment reinigingsmiddelen samenstellen?
Neem contact op

subfooter