Onze probleemoplosser voor elk doel

Tana Professional is ons beproefde schoonmaakmerk voor speciale reinigings- en verzorgingsproducten en desinfectiemiddelen. De probleemoplosser Tana Professional komt tegemoet aan de behoeften van elke sector en zorgt voor langdurig waardebehoud.

Het garanderen van een goede hygiëne is belangrijker dan ooit in openbare ruimtes, kantoren, winkel- en bedrijfsruimten, hotels en restaurants. Met Tana Professional bieden wij u perfecte bescherming voor elke ruimte.

Een bedrijf met een visie

De Professional Division van het familiebedrijf Werner & Mertz, opgericht in 1971, biedt commerciële klanten hoogwaardige hygiëneoplossingen voor gebruik in de professionele reiniging.

Onze gevestigde merken Green Care Professional en Tana Professional, ondersteund door hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, illustreren de niet aflatende inzet van het hele bedrijf voor duurzaamheid. We worden gedreven door onze wens om een duurzame levensstijl voor de meerderheid haalbaar te maken, zelfs buiten de grenzen van onze merken.

Onze meest verkochte Tana Professional producten

br75-ontkalker

Sanet BR75

Sanet BR 75 lost kalk en kalkzeep op alsook, urinekristallen, verkorst vuil, roest en cementsluiers. Veroorzaakt geen corrosie van onbeschadigde verchroomde oppervlakken.
Tanex Power

Tanex power

Tanex power is een ready-to-use reiniger en ontvetter voor kunststofoppervlakken en een uitstekende vlekkenverwijderaar voor alle typen van klevende vervuilingen.
aroma-intense

Aroma Intense Ivedor

Aroma intense ivedor laat na het schoonmaken een intensieve en langdurige, frisse oceaangeur gecombineerd met rozen, jasmijn, muskus en ceder. Aroma intense ivedor verdrijft ter plaatse geuren efficiënt tot wel 24 uur.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ?

subfooter