Machines

schoonmaakmachines_kopen

Schoonmaakmachines

Met de juiste machine kan het reinigen van grote ruimtes of  locaties vaak een stuk beter en sneller, maar ook voor een kleiner oppervlakte kan een machine echt een uitkomst zijn!  Bij Weska bent u daarvoor aan het juiste adres. In onze showroom in Rotterdam hebben we altijd diverse machines op voorraad. Ook komen wij graag bij u op locatie een machine demonstreren. Als u tot aankoop overgaat verzorgen wij altijd een instructie voor uw medewerkers.

De juiste stofzuiger

Ons aanbod stofzuigers is zeer groot. U vindt bij ons professionele stofzuigers voor dagelijks gebruik van de merken Numatic, Taski, Lindhaus, Nilfisk en Sprintus. Maar niet iedere stofzuiger is hetzelfde! We verkopen bijvoorbeeld ook stofzuigers met een telescopische zuigbuis, een speciale parketzuigmond of een waterzuiger. Ook voor industriele oplossingen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een industriele stofzuiger, of een speciale stofzuiger voor asbest. Wat we hedendaags steeds meer gaan zien door de enorm verbeterde batterij techniek is rugstofzuigers en gewone stofzuigers op accu.

Welke schrobzuigmachine

Schrobzuigmachines zijn er alle soorten, merken en groottes. Denk aan een schrobzuigmachine met een veegfunctie, of een machine waarop u staat of zit. Met name de grootte van borstels en de inhoud van de schoon en vuilwatertank zijn van belang. Met het juiste reinigingsapparaat is het schoonmaken van een vloer een fluitje van een cent. Om wat voor vloer of oppervlak het ook gaat! Daag ons uit, wij vinden de juiste oplossing voor uw schone vloer.

Vind uw machine

Weska levert voor zelfs de meest lastige klus een schoonmaakmachine. U vind bij ons de meest bekende merken zoals TSM Willmop, Excentr, Nilfisk, Numatic, Sprintus, Ice, Taski en Lindhaus. Of wat dacht u van sanitairreinigings machines met schuim en tapijtreinigers ? Zelfs voor de reinigen van de lucht in uw binnenomgeving hebben wij een oplossing in de vorm van luchtreinigers. De A-merken die u bij Weska vindt, hebben innovatie, kwaliteit en prestaties hoog in het vaandel staan. Al vele schoonmaakbedrijven, hotels, scholen en verenigingen kochten hun reinigingsmachines daarom bij Weska!


Maak hieronder uw keuze

subfooter