BlackSatino

De impact van Blacksatino op je ecologische voetafdruk.

Wij geloven dat het anders kan. Anders omdat het beter kan en anders omdat het beter moet. Voor de toekomst van onze planeet. We weten dat we door samen te werken en naar elkaar te luisteren als partners allebei verbeteren. Dat we door soms ‘nee’ te durven zeggen, kunnen focussen op wat écht betekenisvol is en impact heeft.

We zijn altijd in ontwikkeling en geloven dat eerlijkheid over wat we wel en vooral ook niet doen, ons verder brengt dan morgen en dat dit leidt tot slimme en duurzame producten en services.Daarom zetten wij ons met BlackSatino in om voor ieder toiletmoment het verschil te maken.

Het verschil in toilethygiëne én het verschil voor de toekomst. Voor iedereen.

En door aandacht te hebben voor design en beleving. Omdat duurzaamheid en stijl in onze ogen hand in hand kunnen gaan. Met eigentijdse producten en de daarbij behorende services voor de toiletruimte bieden we alle elementen voor een prettige toiletervaring. We realiseren ons namelijk dat die beleving ook bijdraagt aan de kijk op de organisatie waar het toilet gebruikt wordt. Door in gesprek te blijven en samen te werken zorgen we ervoor dat we vernieuwende en toekomstbestendige oplossingen en services bieden. Zo ervaren jouw gebruikers, of dat nu je werknemers, scholieren of bezoekers zijn, altijd de beste beleving.

Duurzame groei en verdere innovatie

De sanitaire oplossingen van BlackSatino zijn circulair, gemaakt met duurzame en verantwoorde grondstoffen, 100% veilig voor mens en milieu en CO2-neutraal. De Cradle to Cradle Certified® criteria vormen de basis, waar we steeds verder gaan en samen met partners en eindgebruikers de grenzen opzoeken van duurzaamheid en design.

Waar we voorheen alleen kantoorpapier als grondstof gebruikten kunnen we, doordat we onszelf continu blijven uitdagen, steeds meer. Met de juiste ‘drive´ en doorzettingsvermogen is het gelukt om een uniek proces te ontwikkelen. Dit proces stelt ons in staat om lokale, alternatieve grondstoffen veilig en in wisselende samenstellingen en volumes te verwerken.

Vanzelfsprekendheid bestaat bij ons niet. Wij blijven innoveren en ontwikkelen. Want het kan altijd anders en altijd beter. Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om duurzame concepten te ontwikkelen, zonder concessies te doen op design. De oplossingen van BlackSatino worden zonder schadelijke hulpstoffen geproduceerd en zijn compleet veilig voor mens en milieu. Daarnaast draagt het concept de volgende milieukeurmerken: Cradle to Cradle Certified®, CO2-neutraal, EU Ecolabel en FSC recycled.

Wij lossen de problemen van vandaag op met sanitaire oplossingen die geen nadelige gevolgen hebben voor morgen. Benieuwd naar de positieve impact van BlackSatino? op jouw ecologische voetafdruk? Bereken hier wat je kunt besparen op jouw ecologische voetafdruk.

blacksatino curculair washroomconcept

Een afspraak maken met een van onze ervaren accountmanagers ?
Neem contact op

subfooter