BlackSatino GreenGrow

excentr methode

Het hoogwaardige hygiënepapier gemaakt van hernieuwbare en alternatieve grondstoffen

BlackSatino verwerkt al jaren alternatieve grondstoffen zoals kantoorpapier, papieren bekertjes, drinkpakken, etiketten van flessen en gebruikt handdoekpapier. Het vinden van deze duurzame, lokale grondstoffen is echter een flinke uitdaging omdat oud papier merkbaar schaarser wordt.

Sinds 2013 voeren wij daarom proeven uit met miscanthusgras - een hernieuwbare grondstof met bijzonder duurzame eigenschappen. Nu wordt miscanthus eindelijk gebruikt: als grondstof voor BlackSatino GreenGrow, de nieuwe premium productlijn van BlackSatino.

De nieuwe Premium kwaliteit

excentr methode

Comfortabel, absorberend en milieuvriendelijk

BlackSatino GreenGrow combineert verse vezels van miscanthus met alternatieve grondstoffen. Het resultaat: een bijzonder zacht, sterk absorberend en ongebleekt toilet- en handdoekpapier dat meetbaar goed is voor het milieu. De ecologische voetafdruk van miscanthusvezel is 65% kleiner dan die van een gemiddelde primaire houtvezel. Bovendien wordt BlackSatino GreenGrow geproduceerd met 100% groene stroom en zonder schadelijke chemicaliën. Het is Cradle to Cradle Silver en FSC®-Mix gecertificeerd.

greengrow-toiletrol
BlackSatino GreenGrow systeem toiletrollen bieden optimaal comfort en hygiëne. GreenGrow is de innovatieve premium-productlijn voor hygiënepapier - en een grondstoffensensatie: voor BlackSatino GreenGrow worden alternatieve grondstoffen uit oud papier aangevuld met verse vezels uit miscanthus, een van de duurzaamste pulpbronnen ter wereld. Het resultaat: een hoogwaardig, bijzonder zacht, sterk absorberend en ongebleekt toiletpapier dat het milieu meetbaar ontziet. De ecologische voetafdruk van miscanthusvezels is 65% kleiner dan die van de gemiddelde verse houtvezel, bovendien wordt BlackSatino GreenGrow geproduceerd met 100% groene stroom en zonder schadelijke chemicaliën.
greengrow-compact
BlackSatino GreenGrow compact toiletrollen bieden optimaal comfort en hygiëne. GreenGrow is de innovatieve premium-productlijn voor hygiënepapier - en een grondstoffensensatie: voor BlackSatino GreenGrow worden alternatieve grondstoffen uit oud papier aangevuld met verse vezels uit miscanthus, een van de duurzaamste pulpbronnen ter wereld. Het resultaat: een hoogwaardig, bijzonder zacht, sterk absorberend en ongebleekt toiletpapier dat het milieu meetbaar ontziet. De ecologische voetafdruk van miscanthusvezels is 65% kleiner dan die van de gemiddelde verse houtvezel, bovendien wordt BlackSatino GreenGrow geproduceerd met 100% groene stroom en zonder schadelijke chemicaliën.
GreenGrow- handdoekpapier
De BlackSatino GreenGrow Z-vouw handdoeken zijn geschikt voor de compacte Z-vouw handdoekdispenser. GreenGrow is de innovatieve premium-productlijn voor hygiënepapier - en een grondstoffensensatie: voor BlackSatino GreenGrow worden alternatieve grondstoffen uit oud papier aangevuld met verse vezels uit miscanthus, een van de duurzaamste pulpbronnen ter wereld. Het resultaat is een hoogwaardig, sterk absorberend en ongebleekt handdoekpapier dat dankzij zijn zachtheid bijzonder aangenaam is om te gebruiken en tegelijk het milieu meetbaar ontziet. De ecologische voetafdruk van miscanthusvezels is 65% kleiner dan die van de gemiddelde verse houtvezel, bovendien wordt BlackSatino GreenGrow geproduceerd met 100% groene stroom en zonder schadelijke chemicaliën
blacksatino systeemrol dispenser
De BlackSatino systeem-toiletroldispenser is geschikt voor toiletruimtes met een gemiddelde tot hoge bezoekersfrequentie. In de dispensers passsen twee rollen toiletpapier, zodat ze minder vaak bijgevuld hoeven te worden.
blacksatino compact dispenser
De BlackSatino compact-toiletroldispenser is geschikt voor een toiletruimte met een gemiddelde tot hoge bezoekersfrequentie. In de dispensers passen twee rollen toiletpapier, zodat ze minder vaak bijgevuld hoeven te worden
BlackSatino handdoek Dispenser
De BlackSatino handdoekdispenser heeft een modern, stijlvol en compact ontwerp. De dispenser is zuinig in gebruik omdat steeds slechts één papieren handdoek wordt afgegeven. Bovendien is de dispenser gemakkelijk schoon te houden en bij te vullen

Weska, uw groothandel in sanitaire supplies

De beste partner voor het leveren van alle sanitaire voorzieningen zoals handoekjes, handdoekrollen, luchtverfrissers, toiletpapier, zeep enz. Wij kijken samen met u of uw klant naar de best passende oplossing die aansluit bij de vraag van de gebruiker.Bel, mail of app onze groothandel voor de beste prijs, goede service en snelle levering

subfooter