Green Care Professional, veilig voor mens en milieu

Het merk Green Care Professional staat al jaren synoniem voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzaam schoonmaken in het teken van de circulaire economie. Het bedrijf volgt al jaren een alomvattende, toekomstgerichte duurzaamheidsstrategie met milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare ingredienten voor schoonmaakproducten en innovatieve, recyclebare verpakkingen. De Werner & Mertz Group is hiermee een ponier voor een functionerende circulaire economie tot ver buiten hun eigen industrie.

Veiligheid met Kliks

Eenvoudig, intuïtief, efficiënt. Ons compacte reinigingssysteem Kliks maakt uw dagelijkse schoonmaak efficiënter en milieuvriendelijker dan ooit! Er zijn Kliks systyemen voor uw wasserij, keuken en gebouwen. Selecteer eenvoudig het juiste Kliks product, afhankelijk van de toepassing. Gebruik de juiste connector om het product aan het doseersysteem te bevestigen zonder zelf in contact te komen met chemicaliën en u werkt als vanzelf met de ideale dosering.

Door het gebruik van Kliks bespaart u tot 90% afvalvolume en verkleint u uw ecologische voetafdruk dankzij het gebruik van hernieuwbare materialen.

Handige oplossing voor wassen en afwassen, Bag in box

De praktische was- en vaatwasbox vereenvoudigt de professionele reiniging en voorkomt direct contact met de geconcentreerde producten. Kliks Bag-in-box: veiligheid met een klik. Kliks is het eerste Cradle to Cradle-gecertificeerde professionele assortiment voor machinevaatwas en linnenwas. De sterk geconcentreerde producten bieden een compacte efficiëntie en een maximale reinigingskracht. Het gesloten Kliks-systeem garandeert naast gebruiksveiligheid ook een makkelijk en hygiënisch gebruik.

Kliks Vaatwas

Brillant topKliks

Brillant top Kliks

Brillant topKliks is een glansspoelmiddel uit het Kliks assortiment, een compact integraal duurzaam vaatwassysteem voor de professionele vaatwasmachines, oa tunnels en ééntankmachines. Dankzij de ultra geconcentreerde formule, verzekert een kleine dosering (tot 1/3 lager) een uitstekende glans, in hard water en moeilijke omstandigheden. Brillant topKliks is samengesteld uit hernieuwbare plantaardige oppervlakte-actieve stoffen uit suiker, organisch zuur en bio-alcohol.
Brillant ProKliks

Brillant Pro Kliks

Brillant proKliks is een uitstekend glansspoelmiddel voor zacht of osmose water uit het Kliks assortiment, een compact integraal duurzaam vaatwassysteem voor de professionele vaatwasmachines, o.a. tunnels en ééntankmachines. Dankzij de combinatie van hernieuwbare plantaardige oppervlakte-actieve stoffen, organisch zuur en bio-alcohol neutraliseert Brillant proKliks de alkalische resten van het reinigingswater, versnelt de droogtijd en laat de vaat glanzen met een uitstekende schuimcontrole
energy-pro-kliks

Energy Pro Kliks

Energy proKliks is een zeer krachtig vloeibaar vaatwasmiddel uit het Kliks assortiment, een compact integraal duurzaam vaatwassysteem voor de professionele vaatwasmachines. Energy proKiks integreert een innovatief systeem van plantaardige hernieuwbare sequesteringsmiddelen (zonder NTA, EDTA, fosfaat en chloor). Energy proKliks is hoofdzakelijk samengesteld uit plantaardige hernieuwbare grondstoffen en neemt de verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties.
Energy Top Kliks

Energy Top kliks

Zeer krachtig vaatwasmiddel voor hard water en moeilijke omstandigheden. Dankzij de ultra geconcentreerde formule geeft Energy topKliks uitzonderlijke reinigingsresultaten, in hard water en moeilijke omstandigheden, tot 1/3 lagere dosering. Kliks is een 100 % hermetisch gesloten systeem, verpakt in een “bag-in-box” karton van 5L, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne.
Energy Turbo kliks

Energy Turbo Kliks

Hoog alkalisch afwasmiddel voor professionele vaatwassers. Energy turbo Kliks is een geconcentreerde, innovatieve en uiterst krachtige formule zonder EDTA, NTA of fosfaat. Energy turbo kliks verwijdert zelfs hardnekkige etensresten en kan op tal van manieren worden ingezet voor uitstekende en gelijkmatige resultaten. Energy turbo Kliks is efficiënt en werkt snel, waardoor kosten en tijd kunnen worden bespaard.
brillant-multi-kliks

Brillant Multi Kliks

Spoelmiddel voor de professionele vaatwas. Brillant multiKliks is een kosten- en tijdbesparend glansspoelmiddel uit het Kliks assortiment, een compact integraal duurzaam vaatwassysteem voor de professionele vaatwasmachines. Dankzij de aanwezigheid van alcohol worden droogtijden verkort en residuen snel opgelost. Door het voorkomen van kalkaanslag en het neutraliseren van alkalische resten op het servies wordt een uniform resultaat verkregen.

Kliks Linnenwas, een set van 4 producten, is Cradle to Cradle Certified TM op GOUD niveau

Energy Top Kliks

Energy Top kliks

Zeer krachtig vaatwasmiddel voor hard water en moeilijke omstandigheden. Dankzij de ultra geconcentreerde formule geeft Energy topKliks uitzonderlijke reinigingsresultaten, in hard water en moeilijke omstandigheden, tot 1/3 lagere dosering. Kliks is een 100 % hermetisch gesloten systeem, verpakt in een “bag-in-box” karton van 5L, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne.
System White Kliks

System White Kliks

Dankzij de efficiëntie van de actieve zuurstof, reeds actief bij lage temperatuur, geeft System White Kliks het linnen een stralend wit effect. Hierdoor worden alle gekleurde vlekken zoals wijn, koffie, thee, etc. gemakkelijk verwijderd.System White Kliks een krachtige vlekverwijderaar, dankzij een speciale combinatie van op suikers gebaseerde oppervlakteactieve stoffen en bleekmiddelen.
soft-bloom-kliks

Soft Bloom Kliks

Zeer geconcentreerde wasverzachter. Soft Bloom Kliks bevat natuurlijke verzachtende bestanddelen en speciale tensides. Verwijdert statische elektriciteit en combineert een bloemige geur, fluwelen zachtheid en makkelijk strijken. Optimaal als systeem voor besparing van natuurlijke bronnen en energie. Het moet worden gebruikt met automatische verdeler in combinatie met een Activ wasmiddel of andere Kliks-producten, zoals Activ perfectKliks
active Kliks

Activ Perfect kliks

Activ Perfect Kliks is uitermate materiaalvriendelijk dankzij de natuurlijke zepen en enzymes en de afwezigheid van bleekmiddelen. Activ Perfect Kliks is geschikt voor alle soorten textiel, kan veelzijdig gebruikt worden, onafhankelijk van het watertype, vervuilingsgraad of waterhardheid. Dankzij de samenstelling van natuurlijke zepen en enzymen bereikt Activ Perfect Kliks uitstekende wasprestaties, zelfs bij 30°C voor een uitstekend spaarzaam gebruik.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ?

subfooter