Keukenreiniging

Keukenreiniging

Een keuken moet uiteraard altijd grondig schoon zijn. Het is de plek waar met verse en rauwe ingrediënten gewerkt wordt om voedsel te bereiden voor gasten en patiënten. Natuurlijk volgt u hier de HACCP-richtlijnen voor bedrijven die met voedsel omgaan, om te voorkomen dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. Bij Weska verkopen we altijd een passende keukenreiniger om u te helpen met het volbrengen van deze taak.

Zo kan het nodig zijn uw keuken regelmatig te desinfecteren, dit kan heel goed in gecombineerde reiniging met bijvoorbeeld Suma total D2.4 en Suma Tab D4 tabletten van Diversey. Vragen of hulp nodig bij het juiste systeem voor uw keuken, wij helpen u graag.

Duurzame middelen dragen bij aan uw Green Key keurmerk

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen zoals de producten uit de GreenCare lijn van Tana dragen hier aan bij. Er is zelfs een ontvetter die aan de hoogste eisen voldoet.

Voor elke keuken de juiste reiniger

Bij Weska vindt u voor iedere keuken de juiste reiniger. Mak hieronder de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment. Hulp nodig ? Neem contact met ons op !

subfooter