Excentr

excentr

De techniek van de toekomst

Excentr is een jonge Nederlandse fabrikant van innovatieve reinigingsmachines. Sinds begin 2015 zijn ze wereldwijd actief en vertellen zij over de Excentr Methode aan professionals, voornamelijk in de schoonmaak branche.

Zij ontwikkelen machines met als speerpunten: duurzaamheid, degelijkheid en doeltreffendheid. In de excentr machines vindt u dan ook alleen onderdelen van zware kwaliteit. De machines zijn daarom ook grotendeels gemaakt van RVS. Zij produceren de machines met de grootste zorg en zijn overtuigd dat deze ‘’oerdegelijk’’ zijn. Wij geven dan ook altijd minimaal 12 maanden garantie en zelfs LEVENSLANGE garantie op de machines bij een service contract.

excentr methode

De meest doeltreffende manier van vloerreiniging en vloeronderhoud

De Excentr Methode is verbonden aan de revolutionaire Excentr machines. Het is een zeer doeltreffende manier van vloerreiniging en vloeronderhoud. Excentr machines zijn zodanig vormgegeven (o.a. rechthoekig) waardoor ook de hoeken goed bereikt worden.

De pads maken 2850 rondjes van 7 mm per minuut. Dit maakt de mechanische werking ongeëvenaard. In tegenstelling tot bijvoorbeeld roterende eenschijfsmachines maakt de pad altijd helemaal vlak contact met het vloeroppervlak. Daardoor zijn deze machines zeer constant in zijn reinigingsprestatie en ook moeiteloos te bedienen. Het is bijzonder gemakkelijk en ontspannen om met de Excentr machines te werken. Om snelle en perfecte resultaten op bijna iedere vloer te garanderen is de druk op de pad instelbaar tussen de 17 tot 120 kg (afhankelijk van het type machine en aantal gewichten). Er zijn vele verschillende pads en toebehoren om op iedere vloer een maximaal resultaat te behalen.

Neem eens een kijkje bij onderstaande machines

excentr
excentr
excentrWilt u op locatie zien wat de Excentr machines voor uw vloer kunnen betekenen? Dieptereinigen, strippen, polijsten ? Maak dan snel een afspraak met ons en we komen het u graag laten ervaren.

Neem contact op

subfooter