Poetspapier

Poetspapier

Van poetspapier kunt u nooit genoeg hebben, want in wat voor branche u ook werkt, er wordt altijd wel ergens schoongemaakt. Bij Weska verkopen we poetspapier in de vorm van poetsrollen en doeken in allerlei formaten. Voor uw handen volstaan mini poetsrollen, voor het schoonmaken van een werkblad heeft u al snel midi poetsrollen nodig en als het om grote industriële poetsklussen gaat zijn maxi of industriële poetsrollen zeer welkom

De juiste poetsrol

Naast het formaat van de poetsrol is ook de kwaliteit van het poetspapier erg belangrijk. Van poetspapier dat goed absorbeert, hoeft namelijk minder gebruikt te worden. Doordat u papier bespaart, spaart u ook uw portemonnee én het milieu. U vindt in ons aanbod enkel poetsrollen van merken die bekend staan om hun goede kwaliteit, zoals Tork, BlackSatino en SatinobyWepa.

Dispenser voor uw poetsrol

Uit onderzoek blijkt daarnaast dat het verbruik van poetspapier een heel stuk minder is als u een poetsroldispenser gebruikt. Bij een poetsroldispenser maakt u een keuze uit wlke rollen u wilt gebruiken, vel voor vel systemen of een centerfeedrol. Gebruikt u veel industrieel papier kunt u natuurlijk ook kiezen voor de staande of de muurhouder voor grote rollen.

Neem een kijkje in ons assortiment hieronder.

subfooter