Materiaalwagens

Materiaalwagens

Dankzij handige materiaalwagens hebben uw medewerkers altijd al hun benodigdheden bij de hand. Voor u als hotel, universiteit, zorginstelling of schoonmaakbedrijf zijn materiaalwagens een standaard onderdeel van uw basisbenodigdheden. Bij Weska vindt u voor al uw materiaal een geschikte wagen, van wasverzamelwagens tot vuilverzamelwagens.

Voor elke taak een wagen

Materiaalwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Werkwagens bijvoorbeeld zijn ideaal voor reinigingsproducten en schoonmaakmaterialen, zoals emmers, een mopsysteem en een afvalzakhouder. Dit type schoonmaak(materiaal)wagen is in allerlei varianten denkbaar. Compact en daardoor gemakkelijk op te bergen, fraai voor het oog, met grote opbergvakken of geïntegreerde mophouders, een externe afvalunit of kleuraccenten om vuil en schoon van elkaar te onderscheiden.

Vuilverzamelwagens zijn materiaalwagens die enkel en alleen voor afval bedoeld zijn. Ze maken het werk van de schoonmaker efficiënter en hygiënischer omdat ze veel capaciteit hebben. Wasverzamelwagens hebben waszakken met een grote inhoud, waardoor het verzamelen, scheiden en transporteren van linnengoed in groten aantallen kan gebeuren. Ook hier wordt regelmatig met een kleurcoderingssysteem gewerkt om wasgoed van elkaar te scheiden. Al onze materiaalwagens hebben in ieder geval met elkaar gemeen dat ze een lange levensduur hebben, een hoog gebruikerscomfort en een praktische indeling.

Vind uw materiaal wagen

Bij Weska denken we graag met u mee. Voor iedere branche en ieder type materiaal hebben we een passende wagen. Bekijk ons aanbod, de bijpassende accessoires zoals wasnetjes, en plaats uw bestelling eenvoudig online.


Liever een afspraak ? Neem contact met ons op.

subfooter