Luchtverfrissing

Luchtverfrissing

Geur kan iemands stemming beïnvloeden. Het oefent zelfs invloed uit op ons gedrag. Niet voor niets wordt geurmarketing steeds vaker ingezet om klanten te stimuleren een bepaald gedrag te vertonen. Dat gaat vaak onbewust, maar als u door middel van geur uw bezoekers al een bepaalde beleving mee kunt geven, is dat nooit verkeerd. Bovendien zorgt het omgekeerde, een minder aangename geur, zeker voor een slechte beleving of een slechte eerste indruk. Als vanzelfsprekend vindt u in het aanbod van Weska dan ook een ruime keuze in luchtverfrissers.

Luchtverfrisser sprays en dispensers

Het handige van luchtverfrisser dispensers is dat ze te programmeren zijn. Ze verspreiden automatisch om de zoveel tijd een frisse geur. Zo vaak en zo veel als u instelt. Hier kunt u kiezen voor een spray of een blokje met een gel wat niets in de lucht spuit. Dat gaat echter altijd door, ongeacht of er gasten in uw pand zijn. Luchtverfrisser sprays kunt u gebruiken precies op die momenten dat het nodig of gewenst is. Beide luchtverfrissers hebben dus zo hun eigen specifieke voordelen. De luchtverfrisser sprays en dispensers van Weska zijn van vooraanstaande merken als onder andere BlackSatino, Tork, SatinobyWepa, Brise en Diversey. De sprays zijn in verschillende heerlijke geuren te koop, de dispensers in allerlei kleuren, zodat er altijd wel eentje bij uw interieur past.

Luchtverfrissers bestellen

Wilt u alvast een aantal luchtverfrissers bestellen, zodat er op iedere locatie eentje voorhanden is? U plaatst uw bestelling gemakkelijk online. Bekijk ons aanbod op uw gemak en bedenk wat u prettig vindt.

Neem een kijkje in ons assortiment hieronder.

subfooter