Afvalbakken

Korting op onze Afvalbakken

Besteld u bij ons online een of meerdere afvalbakken dan krijgt u meteen een leuke korting. Heeft u voor een project grotere aantallen nodig of speciale wensen dan denken wij graag met u mee over het juiste systeem en natuurlijk de beste prijs.

Geen enkele branche, geen enkel bedrijf kan zonder afvalbakken. Van middelbare school tot zorginstelling en van industrieel complex tot hotel, overal wordt afval geproduceerd. Het liefst wilt u dit afval natuurlijk ook nog scheiden, om zo niet alleen te besparen op ledigingskosten maar ook met het oog op het milieu. U bent waarschijnlijk zelfs verplicht om afval te scheiden. Weska denkt graag met u mee om tot de juiste oplossing te komen.

Voor elk type afval een bak

Met al die afvalstromen die zich binnen uw bedrijf bevinden, lijkt afval scheiden soms een hele klus. Afvalbakken zijn er echter haast in alle kleuren van de regenboog, wat afval inzamelen een stuk gemakkelijker maakt. U kunt namelijk voor ieder type afval een andere bak kiezen. Er worden daarbij vaak standaard kleuren gehanteerd voor bepaalde typen afval. Een blauwe bak bijvoorbeeld is voor oud papier en karton, glasafval moet in een gele bak en groente, fruit en tuinafval in een groene bak. Door de afvalbakken daarnaast te voorzien van een matchende sticker, is het voor medewerkers, klanten en gasten direct duidelijk welk afval in welke bak hoort.

Voor de meest voorkomende typen afval is er dus een aparte bak. Zelfs voor afvalstromen waar u misschien niet direct aan denkt, zoals batterijen en bekers. En wat dacht u van speciale hygiëne afvalbakken, vlamdovende afvalbakken of een handig, klein tafelafvalbakje om afvalbeheer te stimuleren?

Bestel gemakkelijk online

Bij Weska kunt u eenvoudig die afvalbakken bestellen die u nodig heeft voor uw afvalstromen. Duurzame afvalscheiding begint immers met een gescheiden afvalbak. En met bekende merken als een Wesco afvalbak, Rubbermaid afvalbak of een Tork afvalbak weet u ook zeker dat u kwaliteit in huis haalt!


Bekijk ons aanbod op uw gemak en plaats uw bestelling wanneer het u uitkomt.

subfooter