3M

Betrouwbare technologie voor een schonere en veiligere omgeving

3M facilitaire schoonmaak- en onderhoudsproducten verhogen de veiligheid, prestatie, productiviteit en levensduur van uw gebouw. 3M biedt vele producten die u van dienst kunnen zijn zoals, schoonmaakmiddelen, facilitair onderhoudsproducten en speciale artikelen van vloermatten tot antislip tapes.

Ontdek een nieuwe wereld van betaalbare, hoogpresterende schoonmaakmiddelen, waar makkelijk advies en technische know-how te vinden is. Deze artikelen zullen zorgen voor een zeer aantrekkelijk uiterlijk van uw bedrijf. Daarnaast voorziet 3M facilitaire managers en schoonmaakbedrijven met innovatieve, duurzame en hoogwaardige oplossingen voor het beschermen van uw gebouw en het verhogen van de prestatie en productiviteit van uw medewerkers.

3M Entreematten “Een schoner, veiliger en duurzamer gebouw begint bij uw entree.”

U wilt geen vuil in uw gebouw, maar bezoekers nemen via hun schoenzolen 80% van het vuil, zand en water mee naar binnen. 3M biedt een groot assortiment binnenmatten, buitenmatten en speciale matten aan die uitstekend presteren voor het verwijderen van vocht en vuil. Entreematten van 3M verminderen de kans op slip- val- en struikelpartijen bij de entree.
3M Vloerpads “De revolutie van uw vloeren.”

40 jaar geleden ontwierp 3M de eerste niet geweven synthetische vloerpads en integreerde het concept duurzaamheid in het ontwerp van zijn vloerpads. Vandaag de dag beschikt 3M over een uitgebreid assortiment professionele vloerpads en vloerborstels waarmee topkwaliteit gegarandeerd wordt. Deze vloerpads zijn niet alleen ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, maar zorgen ook voor het verlagen van arbeidskosten. De vloerpads verbeteren de duurzaamheid en de levensduur van de vloerfinish.

Een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ?
Neem contact op

subfooter