3M Safety, Comfort & Style

Betrouwbare technologie voor een schonere en veiligere omgeving

3M facilitaire schoonmaak- en onderhoudsproducten verhogen de veiligheid, prestatie, productiviteit en levensduur van uw gebouw. 3M biedt vele producten die u van dienst kunnen zijn zoals, schoonmaakmiddelen, facilitair onderhoudsproducten en speciale artikelen van vloermatten tot antislip tapes.

Ontdek een nieuwe wereld van betaalbare, hoogpresterende schoonmaakmiddelen, waar makkelijk advies en technische know-how te vinden is. Deze artikelen zullen zorgen voor een zeer aantrekkelijk uiterlijk van uw bedrijf. Daarnaast voorziet 3M facilitaire managers en schoonmaakbedrijven met innovatieve, duurzame en hoogwaardige oplossingen voor het beschermen van uw gebouw en het verhogen van de prestatie en productiviteit van uw medewerkers.

3M entreenmat

Op zoek naar een professionele oplossing voor de entree van uw bedrijf?

Kies voor 3M inloopmatten! Onze hoogwaardige matten zijn speciaal ontworpen om vuil en vocht op te vangen, zodat uw vloeren schoon en veilig blijven. Met 3M inloopmatten bespaart u tijd en geld op het schoonmaken en onderhouden van uw vloeren. Bovendien verminderen ze het risico op uitglijden en vallen, waardoor u kunt zorgen voor een veilige omgeving voor zowel uw medewerkers als klanten. Onze inloopmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen, waardoor u een mat kunt kiezen die perfect past bij uw bedrijf. En omdat ze zijn gemaakt van duurzame materialen, gaan ze lang mee en bieden ze een uitstekende return on investment. Kortom, met 3M inloopmatten zorgt u voor een professionele uitstraling van uw bedrijf, bespaart u kosten en verhoogt u de veiligheid. Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw 3M inloopmat en ervaar het verschil!

Graag een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers?

Neem contact op

subfooter