Numatic Professional

Waarom Numatic

Wij toveren een vrolijke lach op ieders gezicht, door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in al onze schoonmaakproducten. Wij staan voor prestaties waar u op kunt vertrouwen!

Krachtige productiviteit met de nieuwe NX300 Pro Cordless accu's

36V Lithium vermogen, snel opladen, one size fits all De nieuwe NX300 Pro Cordless levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment. Sneller, veiliger en handiger, overschakelen naar Pro Cordless verhoogt de productiviteit en bespaart tijd en geld.

Een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste batterijtechnologieën, heeft geresulteerd in een nieuw ontwikkeld 30-cellig ontwerp dat een toename van 60% in beschikbare energie oplevert. De NX300 levert dus serieus vermogen met 300 Wh aan energie.

NX300: One Fits All Connectivity

Het NX300 batterijpakket kan in het gehele snel groeiende Pro Cordless assortiment gebruikt worden. Pro Cordless biedt gemak, veiligheid en kracht. Dankzij 1 oplaadsysteem heeft de gebruiker minder onderhoud en kosten.

Numatic RSB150-NX rugstofzuiger

RSB150-NX rugstofzuiger

Langere werktijd, meer vermogen, hogere schoonmaak-productiviteit.

Uitgerust met onze nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor, is de RSB150 ontworpen om onze krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. De RSB150 levert tot 80 minuten snoerloze vrijheid, 40% meer luchtstroom en zuigkracht en maximaal gebruikerscomfort en biedt een optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.

Het nieuwe slanke en ergonomische ontwerp biedt veel draagcomfort. Het harnas is ademend, verstelbaar, corrigeert de houding en heeft een heupriem waarin de meest gebruikte accessoires meegenomen kunnen worden.

NumaticTTB1840-NX schrobzuigmachine

TTB1840-NX Schrob- en zuigmachine

Schone, droge en veilige vloeren

De TTB1840-NX schrob-zuigmachine met accu is compact, draadloos en gemakkelijk schoon te maken met de prestaties van een veel grotere machine. De krachtige digitale motor in combinatie met de krachtige NX300 36V-batterijtechnologie zorgt keer op keer voor schone, droge vloeren. Met de reinigingsprestaties van een veel grotere machine is de TTB1840-NX ideaal voor het reinigen van kleinere ruimtes en grotere openbare ruimtes.

Het slimme tankontwerp is compact en biedt de beste capaciteit in zijn klasse van 18 liter voor non-stop reiniging. Het centrifugaal waterafgiftesysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de borstel of pad voor optimale reinigingsresultaten. Het ontwerp van het Serilor®-achterblad bevat twee lagen voor maximaal reinigingscontact, waardoor een droge, streeploze vloer achterblijft

Numatic quick steelstofzuiger

Numatic Quick Steelstofzuiger

Professionele draadloze reiniging

Numatic Quick bezorgd tot 120 minuten krachtige draadloze reiniging. Zijn verwisselbare batterij voedt een digitale motor en een borstelkop met directe aandrijving voor ultieme reinigingsprestaties. Het slimme pod-systeem comprimeert het stof waardoor de capaciteit toeneemt, zodat u meer schoonmaakt en minder hoeft te legen. De pod is het filter, dus met elke nieuwe pod heb je weer gloednieuwe prestaties.

120 Minuten werktijd Tot wel 60 minuten krachtige draadloze reiniging per batterij. Inclusief 2 verwisselbare batterijen

Ergonomische grip Om het gemak te verhogen is de meegeleverde verlengde handgreep te bevestigen. Zeker voor lange mensen een welkome aanvulling.

Batterij De afneembare 25,2V lithium-ionbatterij is eenvoudig te verwisselen, op te laden en te vervangen.

Alles in de Pod! Door gebruik van de pods zijn er geen filters om schoon te maken, dus stofvrij legen en gloednieuwe prestaties met elke nieuwe pod.

Accessoires De handige accessoires van de Numatic Quick zorgen ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk schoon te maken zijn. Laat je omgeving bovendien fris en schoon ruiken met de geurcapsule.

Gemotoriseerde borstelkop Krachtige reiniging voor tapijt en harde vloeren. De borstel is makkelijk los te maken en te reinigen

Bestel hem hier

Numatic eco-matic-werkwagen

Reflo ECO-Matic werkwagens

Hoogste kwaliteit gerecycled kunststof

De ECO-Matic werkwagens zijn eenvoudig in ontwerp, makkelijk te monteren en zeer gebruiksvriendelijk. De basis ECO-Matic werkwagens kunnen uitgebreid worden met diverse kits en zijn daardoor breed inzetbaar.

De ECO-Matic werkwagen range is gemaakt van de hoogste kwaliteit gerecycled kunststof d.m.v. van de milieuvriendelijke ReFlo-technologie. Door de unieke basis van structofoam van copolymer kwaliteit zijn de werkwagens oersterk, gemakkelijk te reinigen en duurzaam in gebruik.

Weska is uw Numatic Specialist

Weska is de aangewezen groothandel voor al uw Numatic materialen, stofzuigers en schrob-en zuigmachines. Wilt u van ons over een product meer informatie of een demonstratie afspreken neem dan contact met ons op via mail, telefoon, whatss app of onderstaande knop

Neem contact op

subfooter