Wecoline

 

Allure is de optimale combinatie tussen de beste microvezel materialen én een professionele uitstraling. De doek is beschikbaar in zeven verschillende kleuren en de scrubhoek is ideaal voor harde oppervlakken voor het verwijderen van hardnekkig aangehecht vuil. Het gebruik van een aparte schuurspons is daarmee overbodig geworden. De microvezels dringen in de poriën van de te reinigen oppervlakken en hebben daardoor een verrassend goed resultaat. Met slechts één klamvochtige doek bereik je een perfect hygiënisch resultaat.


 

Wecoline Full Cycle® pads by Americo, gecertificeerd door Green Seal™ Wecoline Full Cycle® pads by Americo zijn gecertificeerd door Green Seal™ voor milieu innovatie. De certificering is gebaseerd op een snellere biologische afbraak in vuilstortplaatsen en een 100% gerecycled materiaal/natuurlijke vezel (GreenSeal.org/GS20).

Net als andere producten hebben ook vloerpads in de afgelopen tien jaar de groene trend gevolgd. Wecoline Full Cycle® pads by Americo worden gemaakt van uitsluitend gerecycled PET plastic uit frisdrank en waterflessen. Door gebruik te maken van gerecycled plastic voor Full Cycle® vloerpads gaan er jaarlijks miljoenen plastic flessen niet naar de vuilstortplaatsen.

Daarnaast zorgt de speciale samenstelling van het Americo Full Cycle® vloerpad materiaal voor een snellere biologische afbreekbaarheid* dan conventionele pads zodra deze terecht komt in een actieve microbiële omgeving. Hierdoor verminderd de hoeveelheid afval in stortplaatsen over een bepaalde periode ook nog eens. Stortplaatsen die methaan-energie-inzamelingssystemen bevatten vangen het stortgas op en zetten het om in energie.

 

Microvezel

Steeds meer schoonmaakspecialisten kiezen voor het microvezelconcept van Wecoline. Een inventief schoonmaaksysteem dat gebaseerd is op de unieke eigenschappen van microvezels.

 

De microvezels dringen in de poriën van de te reinigen materialen en hebben daardoor een verrassend effect. Met slechts een klamvochtige doek en schoon water bereikt u een perfect hygiënisch resultaat. Werken met microvezel en water is al een duurzame manier van reinigen, omdat het verbruik van reinigingsmiddelen wordt verminderd. Wil je aan deze manier van werken in een aanbesteding nog net wat meer kracht toevoegen? Denk er dan eens aan om microvezelproducten met het Nordic Ecolabel in te zetten, daar valt namelijk echt een verhaal over te vertellen. Dit milieulabel waarborgt de complete life cycle van een product en certificeert op basis van criteria die specifiek gelden voor microvezelproducten. Denk hierbij aan absorptievermogen, kleurbehoud, stof- en vuilverwijdering en micro-organisme reductie.

 

 

Vloeren strippen zonder chemie met een super resultaat. Speciaal ontworpen voor het droog of met alleen water verwijderen van afwerkingslagen. Weg met chemie! Niet meer wachten, minder foutgevoelig en het allerbelangrijkste; Veilig voor jou en je medewerker(s) en veel beter voor het milieu! Allemaal dankzij de innovatieve Maroon Chemical Free Stripping Pads van @Wecoline

Een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ?
Neem contact op

 

subfooter