Vacatures

Bij Weska geloven we in het bouwen van langdurige relaties en het stimuleren van zakelijke groei door innovatie en toewijding. Al bijna 60 jaar zijn wij een stabiele partner voor alle schoonmaak oplossingen en streven we ernaar om niet alleen producten of diensten te leveren, maar om echte partners te zijn voor onze klanten.

Ben jij onze nieuwe Sales en Support Wizard?

Als onze nieuwe Sales en Support Wizard speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van onze verkoopactiviteiten en het beheren van administratieve taken. Wij zoeken iemand die commercieel inzicht combineert met uitstekende organisatorische vaardigheden om onze verkoopprocessen te stroomlijnen en onze klantenservice te verbeteren.

Ben je klaar om je carrière een boost te geven en ons team te versterken? Stuur je CV en motivatiebrief naar Johan Willems - [email protected]

Ben jij onze nieuwe Logistieke Held?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en flexibele Logistieke Held met Rijbewijs B om ons team te versterken. In deze rol ben je de rijdende kracht achter onze dagelijkse logistieke activiteiten, en zorg je voor tijdige en veilige leveringen aan onze klanten in Nederland.

Voel je je aangetrokken tot deze uitdagende rol en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan een email naar Johan Willems - [email protected]

subfooter